40 évesen már késő elkezdeni megváltozni?Késő elkezdeni azokat a dolgokat,amiket 20 évesen kellett volna csinálni?
Én 45 éves nő létemre most iratkoztam be esti érettségire. Bár nekem több szakmám is van, de nem életcélom a szakmunkás robot meló, idősebb koromra szeretnék kényelmesebb munkát. Ráadásul így a nyelvtanulás is egyben meglenne. Őszintén szólva semmi értelmét nem látom az érettséginek a nyelv elsajátításán kívül, hiszen ha nincs meg ez a vacak papír, az baj, de ha megvan, senkit nem érdekel. De egye fene, lehúzom azt a két évet, ezért a "szűrőért", hogy némileg több esélyem legyen a rabszolgapiacon. Néha kell az agytorna is...
Apropó, a rendszeres edzésbe is nemrég kezdtem bele újra. És több energiát érzek hozzá, mint valaha.
Bár nekem voltak anno bőven kapcsolataim, voltam házas is, van gyerek is. De bizonyos okok miatt sajnos én is ostobán elpazaroltam jó pár évet az életemből. És bár lehet valamilyen szinten pótolni, de
Vannak dolgok, amiket már nem ugyanolyan megélni 40 felett, mint 20 évesen. És az esélyek, lehetőségek is korlátozottabbak bizonyos kor felett.
Nem kérdezem, mit csináltál ez idő alatt, igy döntöttél, így jártál. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy bírtad ki?
Tudom, munka, tanulás nélkül simán elvan az ember. De társ nélkül évekig? Lehet, aszex vagy?
Mindegy, vágj bele abba, amibe csak akarsz, amit pótolni szeretnél, minél hamarabb!
Jobb későn, mint soha!
14-es nem kell asszexnak lenni ahhoz hogy évekig partner nélkül élj... Bírom ezt a gondolkodást, meglátszik hogy a nők inkább szex centrikusak mint a pasik...
Mi olyan nagy dolog van abban? Egy idő után úgyis csak reszelés az egész, azt meg kézzel is lehet pótolni..
Nem mindenki függ ilyen dolgoktól pláne hogy mindenki össze fekszik manapság mindenkivel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!