Untat a másikkal való együttélés. Más is van így
ezzel?
Figyelt kérdés
Igazából a legjobb teljesen egyedül élni. Nem értem azokat, akiknek ez problémát okoz. Miért nevezik magányosságnak, mikor ez inkább valami pozitív dolog?
Nem mindenkinek való az együttélés.Én is azt hittem jó lesz,de lakva ismerni meg az embert.Megint élnék egyedül.
2020. aug. 21. 15:04
2/15 anonim válasza:
Ha valakivel jó a harmónia, meg lehet beszélni normálisan dolgokat és jó az együttműködés, akkor jó együtt élni csak azé általában nem így szokott lenni... Engem egész biztos nem untat a dolog inkább a vérnyomás om viszik fel sokszor a lakótársak.
2020. aug. 21. 15:08
3/15 anonim válasza:
Én csak az egyedüllétet ismerem, sosem volt még párkapcsolatom. Néha elképzelem, milyen lenne, ha valaki mellettem lenne, de szerintem ez rövidtávú lenne.
E mellett azt látom, hogy az emberek nagytöbbsége csendes kétségbeesésükben élik le az életüket a társuk mellett.
Így nézve lehet, hogy talán jobb az egyedüllét.
2020. aug. 21. 15:08
4/15 anonim válasza:
Nem azt mondanám, hogy untat. De tény, hogy egyedül érzem legjobban magam. Nincs ezzel baj, van aki betegesen ragaszkodik hozzá, hogy együtt éljen valamivel, még ha az sz/r is, minthogy egyedül legyen. Más meg mindenáron egyedül akar lenni. Nem vagyunk egyformák. Valaki teljes életet tud élni egyedül, miért ne tegye.
2020. aug. 21. 15:14
5/15 anonim válasza:
Én a párommal nagyon boldog vagyok, de idegenekkel gyanítom, hogy nehezebb lenne, mert nekem egyrészt szükségem van egy privát szférára, amibe csak a legfontosabb embereket engedem be, másrészt sajnos nagyon rendetlen vagyok, nem szoktam felöltözni, ha nem megyek sehova, nem jön senki, ez is lehetne konfliktusforrás.
2020. aug. 21. 15:15
6/15 anonim válasza:
Sosem untatott egyetlen kapcsolatomban sem a másik ember.
2020. aug. 21. 15:38
7/15 anonim válasza:
Ha egy párkapcsolatban unalmas az együttélés, az annak a jele, hogy vagy túl sok időt töltenek közös dolgokkal és nincs idő a saját dolgaik elvégzésére (pl hobbira, szimpla egyedüllétre és hasonlók), vagy nem illenek össze.
Szerencsére az első a probléma általában. Nekem hatalmas mértékben javult a párkapcsolatom, miután megbeszéltük a párommal, hogy hétköznap napi 2-3, hétvégente 5 órát külön töltünk. Szóval én az egyik szobában olvasok/játszok/beszélgetek barátommal telefonon/tanulok valamit a munkám miatt stb... és ő meg a másik szobában csinálja a saját dolgát. Persze van olyan, hogy egész nap közösen csinálunk valamit, de havonta egyszer ez az öt óra kivan használva teljesen.
2020. aug. 21. 15:54
8/15 anonim válasza:
Én is mindig úgy gondoltam, hogy egyedül élni a legjobb. Amikor összejöttünk a férjemmel, az összeköltözéstől tartottam a legjobban és azt is volt a legnehezebb megszokni. Viszont jól választottam és hasonló igényünk van énidő, közösen eltöltött idő, külön hobbik és programok és közös hobbik és programok terén, szóval simán megvan a szabadságunk egymás mellett is. Más habitusú emberrel nem működne, de mellőle nem akarok elköltözni :) Ettől függetlenül a mai napig szeretem, amikor elmegy vagy elutazik valahová és pár napig egyedül vagyok otthon, ezzel ő is így van, amikor én megyek valahová.
2020. aug. 21. 18:00
9/15 anonim válasza:
Férfi vagy Nő a kérdező? Hány évesek vagytok?
Milyen körülmények között ismerkedtetek meg, és mennyi ideje éltek együtt? Jövőkép, életcélok semmiképpen nem összeegyeztethetőek?
2020. aug. 22. 06:51
10/15 A kérdező kommentje:
Életcélom, hogy egyedül élhessek egy saját lakásban. Ez már jó pár évvel ezelőtt teljesült. A párom mellett nem teljesülhetett volna. 10 éves a sztori, most vagyok 39. Annak idején kb 3 évet éltünk együtt. Ő is egyedül él most, jóban vagyunk, semmi bajom sincs vele, szeretem is amúgy (már nem szerelemből), csak a helyzettől voltam rosszul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!