Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak hogy boldog legyek?

Mit csináljak hogy boldog legyek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátaim igazából utálnak, van egy barátnőm (lány vagyok és nm érdekel hogy ki mit mond, bi vagyok) és van egy bff-em, ők mostanában nagyon sokat vannak együtt, kicsit úgy érzem hogy már kirekesztenek, a bff-em mondta hogy majd találkozunk vasárnap és majd a barátnőm is jön aztán hirtelen más nap egyszerre rám írnak hogy a vasárnap le fújva, ott már gondolkoztam azon hogy most ők azért mondták mert nm akarnak velem találkozni?

Vagy csak azért mert valakinek közbe jött valami, de szerintem nm akarnak találkozni velem.

És akkor most menjünk egy más témára, most a családomról lesz szó.

Az anyum is utál engem, és persze imádja a húgom és a bátyám, ez a tipik családi dolog, anyum utálja a melegeket szóval nagy szívásban vagyok, de már nm bírom ki hogy ne mondjam vagy írjam le valakinek/valahova, de van egy baj.

Nem tudom el magyarázni hogy milyen érzés szóval össze vissza írom már a dolgokat.

Vissza térve a barátaimhoz, annyira utálom amikor a barátnőm küld egy képernyő fotót és ott van a bff-ennek a messenger feje.

Néha el gondolkozok azon hogy miért élek még, mert hát nincs olyan ember aki szeret, ha lenne is az is gondolom kamu lenne szóval már nm barátkozok.

Most a tesómról lesz szó,

Na ő az a tipik okos de igazából egy köcsög, engem minden nap bántalmaz, már kétszer is eltörte az ujjam, de anyumnak még mindig ő a kedvence még akkor is ő lenne ha meg ölne.

Szerintetek mit csináljak?

Gondolom sokan nm olvasták el ezt TvT

De nekem jó érzés volt le írni :)

2020. aug. 18. 01:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8 ne kihabalj békát kígyót ha fogalmad sincs bizonyos dolgokról

Legyszives tájékozódj mielőtt butaságokat mondalsz ;)

2020. aug. 31. 02:06
 12/12 anonim ***** válasza:

És vannak meleg ismerőseim nagyon rendesek normálisak inteligensek normális családban notek fel :) nem ártanak a környezetnek ugyan olyan emberek mint te vagy én érted nem az határoz meg bennünket hogy kit szeretünk

Ahogy Buddha mondta : akkor leszel boldog ha az elvarasaidat elfogadásra cseréled :)

2020. aug. 31. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!