A csajozást lehet tanulni,vagy pedig az egy adottság amivel vagy születik valaki vagy nem?
A legtöbbet elérni magabiztossággal lehet!
20 éves koromig két baratnőm volt, nem néztek ki jól és én is csak átlagosan nézek/néztem ki. Szóval 10/5 nél jobban kinéző lányokkal nagyon nehezen tudtam beszélni és szörnyen kellemetlenül és kicsinek éreztem magam.
Viszont 20 éves koromban jött a megváltás, össze jöttem egy 10/10-es csajjal! Hosszú sztori, kb hétvégente találkoztunk buliba, de általaban úgy, hogy már ittam előtte és ígx eltudtunk beszélgetni és kiderült jól kijövünk, két hónap után jöttünk össze. Azóta szakítottunk, másfél évet voltunk együtt, viszont már soha röbbé nem izgulok!! Rájöttem, hogy ők is ugyan olyan emberek mint én és nem okoz gondot a kommunikáció, végig magabiztos tudok maradni és önmagam lenni.
Szóval tanulj meg magabiztosnak lenni, mert aranyat ér! Nekem mázlim volt, de biztos vagyok benne, vannak más módszerek is ennek a fejlesztésére!
"tehetséges a csajozásban"
Senki sem úgy születik, hogy tud csajozni. Mindenki a saját hibáiból tanulva jut előrébb. próbálkozik, nem sikerül. Másképp próbálkozik, akkor sem sikerül. Megint másképp, és így tovább. Másképp nem megy. Valaki azt írta. nincs külön nyelvezetük. Az nincs, d nem árt megtanulni a gondolkodásukat, a lelkivilágukat, ami bizony merőben más, mint a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!