Azért mert jó testi adottságokkal rendelkezik egy nő, feltétlenül vissza kell élnie vele, mert az úgy kényelmes?
Ehm. Nem? :D
Tudom tudom. Ettől függetlenül nagyon sok jó testű nőnek kinn van mindene, és sírnak a bunkó pasik miatt, aztán jön a feminizmus tema köre és paff, kész is van a probléma. xD
2/4: Az a baj, hogy mivel te valóban buta vagy, ezért ha valami nem tetszik, akkor másokat látod annak. Pont az a gond, te megint az én kérdésem alá írogatsz, mert önálló nincsen. Illetve mind a ketten tudjuk, hogy ezt a problémát nem tudod feloldani. Illetve ennek az ellenszelét sem tudod legyőzni. Akkor viszont nem értem mit erőlködsz?
A többiek vágják magát kérdést, csak nem feltétlenül magát a téma lényegét... Van olyan aki viszont kezdi kapizsgálni miről van szó..
A legnagyobb baj az, hogy a jó nő úgy cselekszik , ahogy számára a legjobb, de sohasem mások érdekeit nézi. Ezen a belül az számít emberellenesnek, hogy ezt a testéből teszi és nem a megkeresett jövedelméből!
😅😅😅😅😅😅😅😅
Minden héten ki fogsz írni egy kérdést a jó nőkről?
Azért mert valaki túlságosan szépen fogalmaz, annak megvan az oka! Nem az a legnagyobb probléma, ha például valakinek nagy melle van, feltétlenül kiteszi nyáron , hogy mások lássák! Ha már erre értettétek, akkor már inkább az, ha hogy ezt a valamit frusztrációbol teszi, de odaadni azt majd csak a gazdagoknak fogja.
DE NEM ERRRŐL VAN SZÓ. Az a gond, hogy a pénzes emberek körül szaglásznak a a nők. Akik jól néznek ki, mivel a rondák ezt nem igazán tehetik meg. Nem azzal foglalkozik a bunkaja, hogy mosson, takarítson, ingyen lefeküdjön saját érzéséből, hanem az érdekekeket tartja szem elött a teste segítségével.
Még egyszer:
Vannak kapzsi nő, és vannak normális nők.
Vannak öntelt férfiak és vannak normális férfiak.
A világ nem fekete és fehér.
Nem, de ha visszaél vele, mert neki úgy kényelmes, neked meg az már annyira nem, miért rugózol rajta.
Revansot szeretnél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!