Azért mert jó testi adottságokkal rendelkezik egy nő, feltétlenül vissza kell élnie vele, mert az úgy kényelmes?
Én nagyon sajnálom az ilyen nőket,milyen szörnyü lehet nekik hogy minden pasi csak megakarja dugni őket.Ez szörnyü.
Ha jó testi adottságokal rendelkezik akkor bármit megtehet a férfiakkal.
Kérdező, 2-es vagyok. Volt egy osztálytársam aki kicsit molett volt, arcra àtlagos de semmiképp sem egy főnyeremény alkatilag. Azt képzelte magáról hogy ő az istencsászárkirálynő mert ilyen volt a személyisége. Nyílt titok volt, hogy csalja a barátját egy házas, gazdag pasival és aztán villogott nekünk a drága ékszereivel.
Ő akkor mi? Jó nő? Kényelmes nő? Jó kényelmes nő?
Nem. Őt hívják, kérdező, gerinctelen nőnek.
És ahhoz nem kell se jó alak, se szép arc, hogy valaki gerinctelen legyen.
Vajna Tímea szép szerinted? Szerintem nagyon nem, csak ő is úgy elhitte magáról a dolgokat plusz gerinctelen.
Tehát ismétlem a kérdésed értelmetlen. Vannak nők és férfiak akik visszaélnek a szépségükkel, erejükkel (gyengébbekkel szemben pl) tudásukkal, pozíciójukkal (lásd: a főnök aki előléptet ha lefekszel vele)
Nem arról szól a világ, hogy aki szép az egy f*asz és biztos a pénzre hajt. Ha te ezt így látod, akkor nyisd ki a szemed, vedd le a szemellenzőt, járkálj egy kicsit így a világban és nőlj fel.
13: ne akarjál a tisztelet a kivételre apellálni!
nem véletlenül működik a prostitúció, nem véletlenül van ennyi férfi egyedül. Szerinted senki nem nőtt még fel?
Ne áltasd magad, a szép nő romlott és válogat, ezért vannak a problémák.
"a szép nő romlott és válogat, ezért vannak a problémák."
Keress fel egy pszichiátert, Kérdező!
Egyébként neked nem ezért nincs nőd, hanem azért mert rendesen bolond vagy.
Látszik az írásaidból.
Most lehet sározni alaptalanul, de te írásod mivel jobb?
Ha nekem orvos kell, akkor neked aka..tófa.
Ezen gondolkodj el.
A pénz hiánya miatt nincs olyan nőm. csak aki olyan mint én, az szókimondó, mivel fáj az igazság támadnak visszafele, ahogy te is éppen. De aki nem oylan mint én, azt csak simán pattintják le, de a lényeg nem változik. A nő pont olyan amilyennek leírom. Velem nincs könnyű dolga, én nem adom meg neki azt az örömet!
Sokan vagytok, meg kell tudnotok, hogy empátiából nem bántanak benneteket sokan, pedig megérdemelnek, hiszen férfiak milliói vannak egyedül az igényetek, meg a beteg felfogásotok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!