Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pénzért lehet barátot bérelni...

Pénzért lehet barátot bérelni hogy segítsen nekem élményeket szerezni?

Figyelt kérdés
Sajnos semmi élményem nincs, ez megoldható? Vagy hülyeség? Magyarul lógjon velem és menjünk sok helyre.

2020. aug. 9. 07:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Pl elmegyünk gokartozni? xD

Nekem csak annyi kell hogy kifizesd xD

És jövok :D

2020. aug. 11. 03:32
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

Ne vegyél pénzért barátot magadnak le írok 2 oldalt ahol segítenek és tanácsot adnak, hogy igaz barátod legyen.

Keresési eredmények

Internetes találatok

10 ötlet arra, hogyan szerezz új barátokat | Bízz magadban!

bizzmagadban.cafeblog.hu › 2017/05/05 › 10-otlet-arr...

2017. máj. 5. - Ilyenkor lenne nagy szükségünk a jó barátokra. Akik eltűntek, elkoptak, elhagytak minket. Számtalan kliensem kérdezi, lehetséges-e egyáltalán ...

4 alkalommal látogatta már meg ezt az oldalt. Utolsó látogatás ideje: 2020.04.24.

Így szerezzünk új barátokat: tuti tippek zárkózott embereknek ...

blikkruzs.blikk.hu › igy-szerezzunk-uj-baratokat

2017. jan. 27. - A következő tudományos kutatásokra épülő tanácsok segítségével sokat fejlődhetünk ezen a területen, és pillanatok alatt új barátokat ...

2020. aug. 11. 06:28
 13/14 Kata 26 ***** válasza:

Én is lennék a barátod! 🙂

Tessék vagyunk már 4 vagy 5.

2020. aug. 15. 00:17
 14/14 anonim válasza:
Én is magányos vagyok már kb 2 éve, szóval akár benne lennék egy baráti társaság kialakításában is;) 35/F
2020. aug. 16. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!