Ha egy férfi csinos nővel szeretne összejönni,de nem akar neki sikerülni,ne adja föl,próbálkozzon tovább,Vagy keressen inkább egy nem csinos nőt,akinél nagyobb esélye van?
13-as vagyok
Aztán mi a francot irigyelnék rajtuk? Férfi vagyok!:)
Canobix, de én nem írok ki gyakorira heti 3x kérdést, aminek az a lényege, hogy "jaaj, nincs csajom/pasim, de nem is akarok tenni azért, hogy legyen, én azt akarom, hogy szólítson le az utcán 'A Palvin Barbi/fiatal Brad Pityu'" :)
Most csak összegyűjtöttem nagyjából, hogy milyen dolgokon múlhat a párkeresésben való sikeresség/sikertelenség, nem feltétlenül kell mindent rögtön megfogadni, csak láthatja a kérdező is (meg esetleg mások, akik hasonló cipőben járnak), hogy mik azok, amikre érdemes lenne odafigyelni, amiken lehet változtatni. Mert ha úgy áll valaki magához, hogy "ronda vagyok, sose fogok kelleni senkinek", akkor az valóban úgy is lesz. De ha úgy gondolkodik, hogy "nem én vagyok a legszebb/ leghelyesebb/ legszexibb/ legjóképűbb/ legizmosabb ember a világon, de esetleg ha megpróbálok változtatni pár dolgon, amik javíthatnának a megjelenésemen", az mindjárt más, nem? :)
A sportos résszel annyira nem értek egyet, mert ha valaki aktív életet él, attól még neki is érdemes sportolnia, mivel teljesen más izomcsoportokat vesz igénybe a sport, mint amik a hétköznapokban szükségesek, emellett ha mondjuk valami komolyabb fizikai munkát végez az ember, akkor érdemes olyan sportot csinálnia, ami viszonylag kímélő, "regeneráló". Sport közben kikapcsol az ember, nagyon sokat tud jelenteni. De persze, nem kötelező sportolni, de tényleg ajánlott kb. mindenkinek valamit sportolni. A lényeg, hogy valami olyat csináljon, ami más, mint a hétköznapokban. Ha biciklivel jár dolgozni, hétvégén járjon el futni az erdőbe, vagy menjen el túrázni a hegyekbe, másszon sziklát, stb. Én ilyenekre gondoltam, nem arra, hogy legyen mindenki élsportoló meg "gyúrjunkvazze" "csirkerizsfehérjekondi" ember :)
De persze azt is megértem, ha az, aki fél életében kemény fizikai munkát végzett, nem akar sportolni. Viszont aki mondjuk ülőmunkát végez, annak erősen ajánlott emellett sportolni/mozogni, nem? :)
22
Nem te írod, de belekapaszkodsz, ha látsz egyet:DDD
Engem egyik se szólítson le, se barbi, se pityu...még csak az kellene.15 méterről megcsap a kölnifelhő, fedezéket keresek:D
Azért 2020-ban csak felfogta mindenki, hogy nem kondenzcsíkos alsóban kell 1 hétig lenni, hanem naponta ad magára s cseréli-tisztára s stb dolog...lehet tévedek, mert "okos" világban élünk már...ja:DD
Na, ha valakinek a futás szórakoztató s hasznos, egészségére egy aktív élet mellett.
A sportok jelentős része halál unalmas...inkább kivágok baltával egy erdőt, mint csicskázzak egy muchoteremben üresfejű birkák közt, akik 5 perc után a tükör előtt billegnek s dünnyögik, "jól nézek ki!"...áhh.
Akkor lesz igazad aktív életet élőkkel szemben, ha Fekete Laci kocogni fog;)
Canobix, dehogy kapaszkodok én bele ezekbe a kérdésekbe, kevés van, amire szoktam válaszolni, esküszöm :D most is direkt rá is néztem, a kategóriában 53 pontom van a válaszoknál, az nem sok szerintem :D Meg ebből a kategóriából utoljára egy július 9-én írt kérdésre válaszoltam :)
Ettől függetlenül elolvasgatom a legtöbb kérdést ebben a kategóriában, de általában max. válaszokat értékelek :D
De figyelj, kérlek, én is pont azt írom, hogy NEM a konditerem a sport :D jó, biztos van, aki szereti, én próbáltam, nekem se jött be. Futni is utálok, de unokatesóm nagyon szereti, őt kikapcsolja. De akkor mondom azt, hogy találjon mindenki olyan mozgásformát (!), amit rendszeresen szeret csinálni, ebben megegyezhetünk? :) Most ez lehet akkor favágás is akár :)
24
Oké, éppen beleakadtál e kérdésbe:DDD
Milyen pont? Zuhé, te még ilyesmiket is nézel-lehet nézni? :))))
Tudnám, mire jó...ez ilyen like izéria tehát:)
Nekem mindig könnyű megtalálni válaszaim, mert nullázós jobbára...az igazságot nem szeretik:DDD
A futóbolondok pályája sem jobb:)))
Nekem mindegy, ki s mivel szórakoztatja magát csak ne velem:))
Maradjunk a fajankók kivágásánál, mert a fák jó ha vannak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!