Miért lehet az, hogy két hasonló kategóriájú férfi közül az egyik bárkit megkap, a másik meg senkinek sem kell?
Semmi értelme az emberek kategóriákba rendezésének. Ilyen nincs. Én jóval átlag alatti "kategóriába" tartozom az átlag szemével, mert nincs kocsim, garzonlakásban élek, sosem törekedtem társadalmi elismertségre, nem gyúrtam ki magam és nem lettem híres, mégsem panaszkodhattam soha nőhiányra. Egyszerűen annyi, hogy természetesen viselkedek, nem erőltetek semmit, kellő humorral és öniróniával élem meg a világot, sokminden érdekel, és nem szégyellem kifejezni, ha valaki tetszik. Azt hiszem, ennyi a nagy titok. Szóval akkor most én hol vagyok a kategória-számegyenesen?
37 F
22-es,
gondolj bele mennyire el tudja venni az önbizalmát egy nőnek ha kis melle van, na ugyanez egy férfi esetében ha kis pénisze van, kb 10.000-szeresen érvényesül
és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ha az illető egyszerűen be sem jön a nőknek
ez már olyasmi, amit a női agy nem fog tudni soha elképzelni se (és ezzel nem degradálni akarom a női nemet, ahhoz lehetne hasonlítani, hogy a férfiak sem tudják elképzelni a menstruációval járó gondokkal élést)
16+19-es voltam
23-as
Ezt a péniszméret dolgot a gyakorlatban, hogy gondolod?
Te kilógatva hordod? Milyen elképzelés szerint hasonlítod ez a nők melléhez, mikor az valóban felmérhető hétköznapi helyzetekben is?
Vagy miből érzed, hogy a péniszméretednek köze van ahhoz, hogy eljutsz e a csajok ágyába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!