Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért lehet az, hogy két...

Miért lehet az, hogy két hasonló kategóriájú férfi közül az egyik bárkit megkap, a másik meg senkinek sem kell?

Figyelt kérdés

2020. júl. 29. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

/Szerintem nincs olyan, aki bárkit megkaphat./

A jellemük teljesen, de legalább valamennyire eltér. Itt lehetne száz, ezer okot felsorolni, de az egyikük valószínűleg egy nyitottabb és szimpatikusabb jellem, mint a másik.

2020. júl. 29. 10:46
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

10# különbsegeket irtam.

Egy sarokbanülö zàrkozott sràctol aki a marson èl, bakker, ne vàrjuk màr azt, hogy egy csettintesére az összes nö a labai elött fog heverni. Igy mar èrted miröl irtam??tiszta idegesitö ertetlen vagy.

2020. júl. 29. 11:28
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Neked ezert nem lesz soha bnöd. Ha van se tart sokaig. Ez is listan van. Örökös vitatkozo kritizalo, mert èrtetlen vagy csak siman nem tudja elfogadni màsnak a màs véleményét. Ilyenektöl menekülnek.
2020. júl. 29. 11:32
 14/24 anonim ***** válasza:
41%
Nekem valóban nem lesz bnőm, mert nő vagyok. Te ragaszkodsz a hibás megállapításodhoz minden áron. Te állítottál párba értelmetlen dolgokat.
2020. júl. 29. 12:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem hibas. Csak akk nem erted most sem.
2020. júl. 29. 12:42
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Az egyiknek kisméretű a pénisze és ez rányomta a bélyegét az önbizalmára egész életében, ezért egy ilyen befordult életforma alakult ki nála.

A másiknak nagyméretű a pénisze, amiből ő egész életében, már kora tizenéves korától kezdve tudta táplálni az önbizalmát az élet szinte minden területén.

2020. júl. 29. 20:59
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

16 ha nem troll vagy akkor nagyon hülye.

Egyszerűen az egyik ember el tudja érni, hogy mások jól érezzék magukat a társaságukban, a másik meg nem.

2020. júl. 30. 09:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg mégsem 100%ban ugyanabba a kategóriába tartoznak
2020. júl. 30. 14:37
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

"16 ha nem troll vagy akkor nagyon hülye.

Egyszerűen az egyik ember el tudja érni, hogy mások jól érezzék magukat a társaságukban, a másik meg nem."

csak azért ide jössz lehülyézni engem mert nem tetszik a válaszom plusz nem illik bele a korlátolt világképedbe, de amit ide válaszoltál, azzal nem cáfolod az én állításomat

sőt, amit te írsz, az következhet abból is, amit az én válaszom hipotézise állított

16-os voltam

2020. júl. 30. 18:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért lehet?

1. A nők szerint nem hasonló kategóriájúak.

2. A nőknek nem csak egyféle kategória skála számít. (pl.: megjelenés vs megszólalás)

2020. aug. 1. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!