Miért lehet az, hogy két hasonló kategóriájú férfi közül az egyik bárkit megkap, a másik meg senkinek sem kell?
/Szerintem nincs olyan, aki bárkit megkaphat./
A jellemük teljesen, de legalább valamennyire eltér. Itt lehetne száz, ezer okot felsorolni, de az egyikük valószínűleg egy nyitottabb és szimpatikusabb jellem, mint a másik.
10# különbsegeket irtam.
Egy sarokbanülö zàrkozott sràctol aki a marson èl, bakker, ne vàrjuk màr azt, hogy egy csettintesére az összes nö a labai elött fog heverni. Igy mar èrted miröl irtam??tiszta idegesitö ertetlen vagy.
Az egyiknek kisméretű a pénisze és ez rányomta a bélyegét az önbizalmára egész életében, ezért egy ilyen befordult életforma alakult ki nála.
A másiknak nagyméretű a pénisze, amiből ő egész életében, már kora tizenéves korától kezdve tudta táplálni az önbizalmát az élet szinte minden területén.
16 ha nem troll vagy akkor nagyon hülye.
Egyszerűen az egyik ember el tudja érni, hogy mások jól érezzék magukat a társaságukban, a másik meg nem.
"16 ha nem troll vagy akkor nagyon hülye.
Egyszerűen az egyik ember el tudja érni, hogy mások jól érezzék magukat a társaságukban, a másik meg nem."
csak azért ide jössz lehülyézni engem mert nem tetszik a válaszom plusz nem illik bele a korlátolt világképedbe, de amit ide válaszoltál, azzal nem cáfolod az én állításomat
sőt, amit te írsz, az következhet abból is, amit az én válaszom hipotézise állított
16-os voltam
Miért lehet?
1. A nők szerint nem hasonló kategóriájúak.
2. A nőknek nem csak egyféle kategória skála számít. (pl.: megjelenés vs megszólalás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!