Hasonló kategóriájú filmet mint pl a Stuart Little tudtok ajánlani 18 éves fiúnak?
18 éves fiúknál gáz van, ha ilyen filmeket néz.
Nem baj ha tetszett neki 6-7 évvel ezelőtt, de most elég visszamaradottnak tűnik.
sorkatonaság? na nemár. az én kötelességem? vicc :D szerencsére ilyen nincs magyarországon ha meg lenne mivel kettős állampolgár vagyok anyunak köszönhetően lemondok a magyar állampolgárságomról. köszönöm szépen visszaadom.
Amúgy nem tudom mit ítélkeztek. spongya bobot nem szeretem azonban Gumball-t igen. ennyit erről. :) ha nem tudtok ne válaszoljatok, oltogatás, piszkálódás, degradálás meg nem érdekel! haali.
Te pedig provokálsz minket a kérdéseddel.
Mint ha egy 13-14 éves lány kiírná, hogyan vegye rá a barátját, hogy lefeküdjenek.
Nincs közünk hozzá, ahoz sincs közünk, hogy ha valaki fekszik az út közepén, mi emberek mégis olyanok vagyunk, hogy foglalkozunk a furcsa/abnormális/szokatlan dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!