Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék a körülöttem...

Mit tehetnék a körülöttem lévő sok negatív és rosszindulatú emberek ellen?

Figyelt kérdés

Én normálisan próbálok kommunikálni és mosolyogni mindenkire de a bolti eladó egy bunkó,a postán bunkók,az egésségügyben dolgozók egy bunkók, talán egy két ember akik jó fejek...

Ahol élek egy falu kis közösség de tele van roma származású emberekel akiket mára már úgy szintén hogy utálok... És nem vagyok rasszista ènis félig roma tehát (cigány) származású vagyok de sajnos a mi családunkban annyi a rosszindulatú ember hogy szinte senkivel sem vagyok jóban.már az itthoni embereknek sincs normális gondolkodássuk.. hetten élünk egy lakásban én, anyukám,fater lány tesóm.neki van 1 gyereke a bátyjámnak van 2 gyermeke és minda kettő testvéremnek itt él az élet társuk. Vagyunk egy páran..ennek ellenére olyan rendetlenség van hogy már néha hánynom kell szó szerint...ha ősze pakolok 2 perc múlva ugyan úgy néz ki miden szóval semmi értelme.es hát aza gondolkodás mod ami van az katasztrófa mondok csak egy példát.kb1 éve annyi csótány volt itthon hogy szó szerint a plafonrol peregtek le ezt meg említem anyunak erre az volt a válasza hogy "oo jaj fiam máshol több csótány van " igazából nem is értem hogy miért kell magunkat másokhoz hasonlítanak .. én ezt egyáltalán nem tartom normálisnak ha együtt kell éljek más élő lényekel.. apu azt mondta hogy finnyás vagyok...meg a két tesomat sem értem miért kell nekik ilyen fiatalon gyerek ha még egy külön lakásuk sincs.pedig élhetnek normális körülmények között és mindenki gyűjtőgethetne saját lakásra és egy normális élet színvonal felépítésére és még annyi látni való van a világban miért köttik le magukat gyerekekel? Az élet nem csak ennyi... de ehhelyet ez megy...

2020. júl. 25. 19:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es te miért vagy ilyen rosszindulatú?
2020. júl. 26. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

11

Semmi rosszindulat nincs csak amikor jön egy "okoska" s lehülyéz mindenkit, majd előáll megváltásával, megérdemel egy kis "dicséretet":)

2020. júl. 26. 11:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok egymást! És másokat sem! Köszönöm a hozzászólásokat.
2020. júl. 26. 12:09
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Te mikor fogsz szülni?
2020. júl. 26. 12:46
 15/19 A kérdező kommentje:

14-es ezt tőlem kérdezed?

Mert ha igen akkor rosszul tedted fel a kérdést! Azt kellett Volna megkérdezni elsőnek hogy fiú vagyok vagy lány! De mivel én fiú vagyok ezért sohasem fogok "szülni" ja és ènis mondanék neked valamit! Ha semmi értékeset nem tudsz ide kommentelni inkább menj és tanulj valami illemet ha már anyukád nem tanította meg neked

2020. júl. 26. 13:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Csak tudni akartam a nemed, ez egy félrevezető kérdés volt. Nem tudtam a nemed. Itt vagy?
2020. júl. 30. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:
6.vagyok, bocs elolvastam. 8-assal egyetértek. Próbálj keresni olyan embereket akikkel összeköltöznél, vagy egy normális ember még jobb mert nem kell túl sok emberhez alkalmazkodni. Nem olyan rossz a lakótárs, csak előre le kell fektetni a szabályokat hogy ne legyen meglepetés.
2020. júl. 30. 21:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a tanácsokat! Nagyon sajnálom hogy alig jött 1-2 értelmes komment! De azért köszönöm szépen mindenkinek aki jó indulátbol írt!
2020. júl. 31. 00:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha gyerek van, minden van. Például családi, ez azt jelenti havonta néhány hétig van cigi. Ha a Fidesz beindul a családit fehér pénzbe adja, amiből nem vesztek cigit,piát,colát,sőrt.... Nem értem mit nem értesz ezen, ha van gyereked sok mindenre használhatod pl. Munkahelyen lehet rá hívatkozni fáj a foga,lázas, beteg,szűl... Ha van gyereked van segély. Mit nem értesz ezen, az anya már nem hal éhen, tud cigit venni magának néhány hétig.
2020. júl. 31. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!