Egy olyan szép lánynak,aki boltban dolgozik eladóként,pénztárosként,hány fiú,férfi udvarolhat egy nap?
Figyelt kérdés
Én egy elég forgalmas boltba járok vásárolni,Budapest belvárosában.Tetszik az egyik ott dolgozó lány,de nem hiszem hogy sok értelme lenne vele kikezdeni,hiszen vagy ezer férfi megfordul ott naponta.Már biztos van a lánynak egy jó szövege hogy hogyan rázza le az udvarlókat,valószínűleg engem is lerázna.De nem lehetne mégis valahogy esélyem?2020. júl. 23. 14:15
21/25 Miss Endzsi válasza:
Ilyen hozzáállással ne is számíts semmire.
22/25 anonim válasza:
Te ne másokkal foglalkozz hanem csak vele.
23/25 anonim válasza:
Ne légy nyuszi, kérdezd meg. Max nem-ért mond, de az is lehet hogy van már pasija.
24/25 anonim válasza:
Szerintem napi 5-10-en próbálkoznak náluk legalább, plusz biztos van már barátja, ha kulturáltan néz ki.
25/25 anonim válasza:
Mi értelme van ezeknek a kérdéseknek? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!