Egy olyan szép lánynak,aki boltban dolgozik eladóként,pénztárosként,hány fiú,férfi udvarolhat egy nap?
Elsőnek fontos, hogy visszajáró legyél, egy idegennel biztos nem mennék el kávézni.
Hagyj egy kis borravalót fizetésnél, vagy valami olcsó kis csokit, hogy megmaradjon benne hogy te amúgy vagy, létezel, és hogy tovább tudja gondolni a dolgokat.
Ha már megvan ez az "ismerlek" kontakt, és pozitívan fogadja ha már érkezel, el tudtok cseverészni akkor jöhet a meghívlak kávéra, vagy a számcsere.
Hajrá!
Szerintem naponta legalább 10 kan próbálja meg felszedni.
Elárulok egy nagy titkot, de tényleg maradjon köztünk:
Nekem ezt egy haverom mesélte, aki nagy spíler a csajozásban. Szóval ő bizton állította, hogy 10-ből 9-szer mindig bejön ez a stratégia, állítólag ez a kasszás csajok közt valami legenda lehet. Nos, kell venni 3 zacskó chipset ( mindegy milyen a márka ), amelyeknek a következő ízekből kell összeállnia:
hagymás-tejfölös
sajtos
ketchupos
Kizárólag csak ennyit szabad venni, majd tetszőleges sorrendbe feltenni a szalagra fizetésnél. Ha szerencséd van, a csaj veszi a lapot és megadja a számát. Hát öreg nem mondom, hogy ez tuti fix, de egy próbát csak megérne nemde ?!
Hajrá aztán számolj majd be a tapasztalatokról :)
Kérdező, 12es vagyok... Attól hogy szép egy lány, és férfiak udvarolgatnak neki, attól nem lesz túl nagy falat. Udvarolgatnak = jó lenne megd.gni, elhiszed hogy ezen kívül komolyabb szándékúak nem veszik körül? Hát legyél te az egyetlen, aki KOMOLYAN szeretne vele kávézni.
Mi rossz történhet? Nem jön össze? Kit érdekel, nem ismered, sokat nem vesztettél. Ha meg összejön, kérek egy köszi levelet. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!