Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy olyan szép lánynak,aki...

Egy olyan szép lánynak,aki boltban dolgozik eladóként,pénztárosként,hány fiú,férfi udvarolhat egy nap?

Figyelt kérdés
Én egy elég forgalmas boltba járok vásárolni,Budapest belvárosában.Tetszik az egyik ott dolgozó lány,de nem hiszem hogy sok értelme lenne vele kikezdeni,hiszen vagy ezer férfi megfordul ott naponta.Már biztos van a lánynak egy jó szövege hogy hogyan rázza le az udvarlókat,valószínűleg engem is lerázna.De nem lehetne mégis valahogy esélyem?

2020. júl. 23. 14:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha én boltba dolgoznék és egy lány meg akarna hívni kávéra örülnék.De amikor a századik lány kérdezné meg,hogy iszok e vele egy kávét,lehet hogy én is úgy lennék vele hogy hagyjanak már békén.
2020. júl. 23. 14:44
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek fontos, hogy visszajáró legyél, egy idegennel biztos nem mennék el kávézni.

Hagyj egy kis borravalót fizetésnél, vagy valami olcsó kis csokit, hogy megmaradjon benne hogy te amúgy vagy, létezel, és hogy tovább tudja gondolni a dolgokat.

Ha már megvan ez az "ismerlek" kontakt, és pozitívan fogadja ha már érkezel, el tudtok cseverészni akkor jöhet a meghívlak kávéra, vagy a számcsere.

Hajrá!

2020. júl. 23. 14:48
 13/25 A kérdező kommentje:
#12 az lenne jó,ha én lennék az egyedüli aki borravalót ad,meg aki kedves hozzá.Jobban értékelik azt,amiből csak egy van,mint amiből több.Amúgy jó amit írsz.
2020. júl. 23. 14:56
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem ha így állsz hozzá, inkább hagyd a fenébe. Már most féltékeny vagy a többi férfire, aki szóba áll vele (vagy nem), mi lenne, ha tényleg jártok??
2020. júl. 23. 14:59
 15/25 A kérdező kommentje:
#14 nem féltékeny vagyok,csak túl nagy falatnak tűnik egy olyan lánnyal összejönni,akit egész nap fiúk,férfiak vesznek körül.És akkor a vevők mellett még ott vannak a férfi munkatársai is.
2020. júl. 23. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem naponta legalább 10 kan próbálja meg felszedni.

Elárulok egy nagy titkot, de tényleg maradjon köztünk:

Nekem ezt egy haverom mesélte, aki nagy spíler a csajozásban. Szóval ő bizton állította, hogy 10-ből 9-szer mindig bejön ez a stratégia, állítólag ez a kasszás csajok közt valami legenda lehet. Nos, kell venni 3 zacskó chipset ( mindegy milyen a márka ), amelyeknek a következő ízekből kell összeállnia:

hagymás-tejfölös

sajtos

ketchupos

Kizárólag csak ennyit szabad venni, majd tetszőleges sorrendbe feltenni a szalagra fizetésnél. Ha szerencséd van, a csaj veszi a lapot és megadja a számát. Hát öreg nem mondom, hogy ez tuti fix, de egy próbát csak megérne nemde ?!

Hajrá aztán számolj majd be a tapasztalatokról :)

2020. júl. 23. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném hogy szolgálhatom e? Csodás lenne.
2020. júl. 23. 15:10
 18/25 A kérdező kommentje:
#16 és a három csomag chipsből leszűri,hogy én akarok valamit?És ha az a három csomag sós,paprikás,baconos,az már nem jó?
2020. júl. 23. 15:10
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Fontos, hogy betartsd, amit írtam, csak így lehet esélyed a bulánál! A burgonyaszirmok ereje legyen veled tezsvérem!
2020. júl. 23. 15:14
 20/25 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, 12es vagyok... Attól hogy szép egy lány, és férfiak udvarolgatnak neki, attól nem lesz túl nagy falat. Udvarolgatnak = jó lenne megd.gni, elhiszed hogy ezen kívül komolyabb szándékúak nem veszik körül? Hát legyél te az egyetlen, aki KOMOLYAN szeretne vele kávézni.

Mi rossz történhet? Nem jön össze? Kit érdekel, nem ismered, sokat nem vesztettél. Ha meg összejön, kérek egy köszi levelet. 😂

2020. júl. 23. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!