Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annak hogy nem merek leszólíta...

Annak hogy nem merek leszólítani egy lányt az utcán,lehet az az oka,hogy láttam,hogy egy ilyenért majdnem megvertek egy fiút?

Figyelt kérdés
Mármint nem a lány akarta megverni hanem a barátja.Ez úgy történt hogy egy fiú leszólított egy lányt az utcán,akinek ez nem tetszett,szólt a közelben lévő barátjának,aki odament a fiúhoz,elkezdett vele kiabálni,hogy mit képzel,én azt hittem meg is fogja ütni,de nem ütötte meg,csak kiabált vele 2 percig,aztán tovább mentek a lánnyal.Amikor késztetést érzek,hogy leszólítsak egy lányt,mindig eszembe jut ez a történet.És akkor inkább nem szólítom le.

2020. júl. 21. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

9 az nem jó, kevés nő szereti a kopasz fickókat

Legyen divatos hajad, menj be egy menőbb fodrászüzletbe és kérdezd meg, hogy mi a trend jelenleg vagy esetleg, hogy tudnának e neked egy hozzádillő menőbb frizurát vágni

2020. júl. 21. 19:53
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 mostmár meg kell várnom amíg kinő.Most nem tudnának vele mit csinálni.
2020. júl. 21. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nem érted, amit írok....

Ha egy férfinak egy másik férfi szájából kényelmetlen hallani valamit, akkor azt egy nőnek is kényelmetlen hallani egy férfitól. Sokszor nem tudjátok felmérni, hogy mikor vagytok tolakodóak, szóval nem árt 1-2 tanács, pár mentális gyakorlat, hogy bele tudjátok élni magatokat a nő helyébe.

2020. júl. 21. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

13

Tényleg nem értem mit irsz milyen férfi-férfi kontaktust esetleg egy forró meleg gőzfürdőben tudom elképzelni a dolgot a homogének között

Ismétlem: nem hinném tolakodónak ha egy nőnek azt mondom az utcán, hogy szép és hogy szeretném meghivni valamire

Ha azt mondja a nő, hogy "nem" akkor el kell fogadni nem szabad erőszakoskodni

Mert szerintem az a tolakodás amikor a férfi nem fogadja el a nőtől a nemleges választ

Egy udvarias közeledés még nem hiszem, hogy tolakodó lenne

2020. júl. 21. 20:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: akkor várnod kell amig kinő a hajad ugyanis a nők jóval nagyobb százaléka jobban szereti a hajas fickókat mint a kopaszokat

Ez beletelik vagy három hónapba biztos, úgyhogy addig gyűjts divatos ruhákra meg fodrászra aki vág neked egy divatos hajat meg pénzt, hogy valahová meg tudd hivni a csajt ha belemegy a randiba

De ha társat akarsz találni, az éjszakában vagy az interneten nagyobb esélyed lesz mint az utcán

2020. júl. 21. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ismétlem: nem hinném tolakodónak ha egy nőnek azt mondom az utcán, hogy szép és hogy szeretném meghivni valamire"

Nő vagyok, erre szó nélkül elsétálnék. Vagyis inkább szedném a lábam, hogy ne kövessen.

2020. júl. 21. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Utcán leszólítani bárkit is öngyilkosság, még ha jól nézel is ki.

Egyedül azt tudom elképzelni, hogy Budapest belvárosában olyan helyeken ahol koncentráltam vannak részeg bulizó vagy csak társaságon belül ivó fiatalok és ott szólítasz le valakit.

Sőt ilyen random beszélgetésekben már sokszor volt részem, de nappal oda menni vadidegekhez öngyilkosság.

(Nem mert megvernek :D, amit leírtál a kérdésben. Inkább arra értem, hogy garantált az elutasítás)

2020. júl. 21. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel bárhol meg verhetnek. Szórakozó helyen nagyobb lenne az esélye mondjuk az alkohol miatt.
2020. júl. 21. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

16

én is irtam a kérdezőnek, hogy kicsi az esélye annak, hogy összejöjjön a dolog az utcán mert az emberek bizalmatlanok egymással alapban

De vannak olyan bevállalósabb lányok akik belemennek egy randiba úgyhogy nem minden nő ijed meg a randira hívó férfitól

De mindenképp nagyobb esélye lenne egy szórakozóhelyen vagy az interneten csajozni mintsem az utcán leszólitani tök idegenül bármilyen nőt is

2020. júl. 22. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!