Nagyon magányos vagyok. Ti hol kerestek barátokat?
Próbáltam pár helyen ismerkedni, de nekem a net elég nagy kudarc volt. A többség vagy nagyon odavan az emberért és kapcsolatot/szexet akar, vagy csak egy lelki szemetest.
Szerintem próbálj meg magaddal programokat csinálni, aztán előbb-utóbb találsz valakit az életben.
Őszintén bele menekülök mostanság a munkában hétvégén meg csak alszok,nem jó dolog ez de még is hol keressek embereket?
2 főnököm van de velük nem lehet összehaverkodni,munkámat meg egyedül végzem szóval biztos a kekhalál.
Hát igazából több helyen is lehet. Tudsz ugye interneten, de mint a #1 írta, nem a legjobb itt próbálkozni. Az emberek nagy része azt tanàcsolja, hogy menj el szórakozóhelyekre, ez sem egy rossz megoldás. De szerintem a legjobb, ha mondjuk interneten vagy valahol keresel ilyen programot, nem éjféli discot meg ilyeneket és oda elmész. Mivel az emberek nagy része szórakozóhelyre jár, ezért általában az ilyen programokon tudsz jó és kedves emberekkel találkozni nagyobb eséllyel. Ez persze nem mindig válik be, de én ezt ajánlom, meg persze ha el is mész, akkor merj is odamenni beszélgetni.
Remélem tudtam segíteni.
Nekem itt, gyakorin is sikerult es talalkozasig is fajult a dolog :) szorakozohelyre is mentunk el egy kisebb tarsasaggal innen. Szerintem ez az oldal 1000x jobb ilyen szempontbol mint barmelyik tarskereso oldal vagy fb csoport vagy akarmi.
F25
Én is benne vagy 22f
Melyik megyében éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!