Van olyan aki komoly betegséggel él együtt mégis van párja?
Az I.típusú cukorbetegség mennyire számít itt komolynak?
Mindig is volt és van is párom.
Híves vagyok és van párom.
Neked kérdező milyen betegséged van?
Miért van ez a kérdésed?
Hogy sikerült? Tőlem kb. mindig megijedtek, amikor meghallották a betegséget. Sosem az első randin, hanem pár hét, egy-két hónap ismeretség után mondtam el, aztán el is hagytak.
Mondjuk én férfi vagyok, nem tudom, hogy egy nőt mennyire utasítanak vissza emiatt. Úgy látszik semennyire.
14-es vagyok, már kapcsolatban voltam amikor az első grand mal volt, előtte csak myoclonusos izomrángások kivizsgálatlanul kb 16 éves korom óta, nem foglalkoztam vele, mivel reggel jelentkeztek az karjaimon, azt hittem a fáradtság tünetei. A GM 25 evesen jött, akkor szereztünk tudomást a betegségről. A kórházban mondtam a páromnak, akivel akkor kb egy éve voltam együtt, hogy megértem, ha így nem akar engem, de azt mondta ne beszéljek hülyeségeket. A tahó szülei persze győzködték, hogy szakítson velem, de őket elküldte a fenébe, azóta se vagyunk puszipajtik. Szerencsére a bogyóimmal teljesen tünetmentes vagyok, azóta nem volt roham és így is az egyik leggyengébb gyógyszert szedem, szóval a terhesség, szülés és szoptatás se lesz gond a szakorvosom szerint.
Én úgy gondolom, hogy nekem pont mázlim volt a párommal, tuti sok hapsi lett volna aki lekoptat egy ilyen infó után.
#17,18
Én gyógyszerrel tünetmentes vagyok, olyannyira, hogy a szakorvosom még a vezetést is engedélyezte, de sajna így is menekülnek előlem a nők, amikor ezt meghallják. Persze megértem, csak fáj.
Lakásom van, autóm van, jó munkám van, nincsenek káros szenvedélyeim, azért én sem lehetek hibátlan...
Én részben örökletes hajlam, részben egy majdnem halálos fejsérülés miatt lettem beteg. Be van állítva a gyógyszerem, nagyon jók az EEG leleteim.
#7,16
Nem tudom mi lehet ennek az oka, szerintem ha lesz egy nő aki tényleg téged akar, nem csak úgy tengeni-lengeni egy kapcsolatban, annak tuti nem lesz baja egy tünetmentes epilepsziával. Ezt úgy is felfoghatod, mint egy szűrőt, amin kiesnek a komolytalan partnerek. (Nyilván sok van belőlük) Ugyan nem tudom milyen az ízlésed a hölgyek terén, de próbálj vagány lányokkal kezdeni, akik nem ijednek meg az árnyékuktól. Lehet, hogy túlságosan félős virágszálakkal kezdesz, akik valószínűleg amúgy is kiszálltak volna a kapcsolatból az első nehézségnél.
A másik tippem, hogy a szüleik és a baráti körük beszélik le a lányokat rólad azzal, hogy rémtörténetekkel ijesztgetik őket, pl vezetés közben berohamozol és meghaltok, meg hasonlók. Mondjuk akit ilyenekkel el lehet ijeszteni tőled, az had menjen, nem?
18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!