Vannak itt olyanok, akik valamilyen pszichés betegséggel küzdenek? Hogyan tudtátok meg, hogyan kezelitek és hogyan éltek együtt vele?
1.es, 3.as, szakemberhez még nem fordultatok segítségért?
Egyébként én is hasonló cipőben járok, azért érdekel a téma.
Szerintem olyan nincs, aki semmivel.
Nálam depresszió eredetű, szorongásos hipochondria a "főtevékenység", néha társulva egy kis ADHD-s figyelemzavarral, ami feledékenységben vagy rutinműveletek közbeni hibákban megnyilvánulva remek kellemetlen perceket tud szerezni az ember(ek)nek.
A hipochondriának próbálok a mélyére ásni, azon túl, hogy igyekszem kezelni a szorongásos részét. A figyelemzavar nehezebb ügy, mert az alattomos, sosem tudni, mikor "támad", csak utólag esik le, hogy valaki elkövetett egy hibát. [Az a valaki persze én vagyok. Nem vagyok kárörvendő, de úgy meg tudok nyugodni, amikor nem én vagyok a hunyó valamiben, hanem helyettem más hibázott... :(]
A dühkitöréseket lehagytam, elég alacsony a stressztűrő-képességem sajnos.
Előző vagyok.
De igen... És rosszabb lett minden
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!