Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért csináltok így ti nők/lán...

Miért csináltok így ti nők/lányok ?

Figyelt kérdés
Kepet kuldok es megigerik,h vissza irnak ha rondanak talalnak de nem irnak vissza.Mire jo ez? miert jo bantani az igy is labilis lelku egyeneket ?

2020. júl. 4. 11:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
ertem
2020. júl. 4. 14:30
 22/32 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha megmondaná az iogazat, hogyha nem talál vonzónak akkor nem ír vissza, akkor nem küldenél neki képet. Pedig kíváncsi, hogy néz ki akivel beszélget.

Aztán meglátja a képet, tényleg nem talál vonzónak és aljas módon nem ír vissza, eltűnik.

2020. júl. 4. 14:58
 23/32 A kérdező kommentje:
ma 14:58 De negy szoba belehalna? Mondjuk : Bocsi de nem tetszel.Megertenem es ennyi...de igy mit gondoljak ?
2020. júl. 4. 16:05
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar megbántani, könnyebbnek találja ha egyszerűen csak eltűnik.

Nem értem én se a logikát, mert azzal ugyanúgy megbánt..

2020. júl. 4. 16:29
 25/32 anonim ***** válasza:
Velem pasi csinálta meg itt,nagyon vicces volt. Hetekig fűzött hogy ismerkedjünk, küldjek képet. Bátor voltam, először küldtem. Ő már nem küldött. Azt mondta, igen, de nem jött át. Egy gerinctelen féreg volt, akinek nem tetszettem, hát lelépett, eltűnt. Holott ha én felfedtem magam, illett volna neki is, vagy legalább megírni, hogy nem tetszem neki és viszlát. De vannak ilyen patkányok férfiban is, ne aggódj.
2020. júl. 4. 18:28
 26/32 A kérdező kommentje:
Oh sajnalom,h igy jartal:(
2020. júl. 4. 20:54
 27/32 anonim ***** válasza:

Küldj képet, visszaírok :))

23/L

2020. júl. 4. 23:10
 28/32 anonim ***** válasza:
Azért nem írnak vissza, mert ,ha nem vagy szimpi nekik, akkor még ennyire sem méltatnak, ennyit sem érsz nekik, let.jnak, lapoznak, már el is felejtettek.
2020. júl. 5. 06:27
 29/32 anonim ***** válasza:
Most őszintén: hányan nem írtak vissza?
2020. júl. 5. 08:54
 30/32 A kérdező kommentje:

Oszinten az evek alatt ?

Sokan.

Leginkabb az faj,h volt,h kuldtem egy csajnak kepet akit allitolag nem erdekel a kulso.Majd 3 honap utan irt,h tortent valami ezert nem irt...Na persze,pont kep kuldes utan.

2020. júl. 5. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!