Miért csináltok így ti nők/lányok ?
Figyelt kérdés
Kepet kuldok es megigerik,h vissza irnak ha rondanak talalnak de nem irnak vissza.Mire jo ez? miert jo bantani az igy is labilis lelku egyeneket ?2020. júl. 4. 11:44
11/32 A kérdező kommentje:
ma 12:13 Es te meg tenned azt,h 1 perce beszeltel valakivel arrol,h kep utan fogol válaszolni és azután nem válaszolsz hanem elmész a dolgodra anelkul,h irj 1 szót is?
2020. júl. 4. 12:16
12/32 anonim válasza:
ez attól függ. ha gyorsan közbejövő dolog, akkor igen, lelépnék 1 szó nélkül. pl. én munkában amikor szünet van szoktam felnézni, vagy ha buszozok.. ha menni kell/le kell szállni, nincs idő írni.
13/32 anonim válasza:
Nem erted, hogy valszeg meg sem nezte a képet, azt úgy lépett le?
14/32 anonim válasza:
Szerintem te kórosan beképzeled ezt
15/32 A kérdező kommentje:
ma 12:19 Ertem.Jogos.
Nem képzelem be.....Nem 1 nonek kuldtem mar el az arckepem.Nem is csináltattam mar rég új képet mert elment a kedvem az élettől is.
Elismerem,h 50 nőből az 51edikkel találkoztam es jartunk.Viszont meg is csalt hamar.5 nap után...szóval csak kihasznált.100 nobol max kettőnek tetszenek azok se komolyan gondoljak :"(
2020. júl. 4. 12:28
16/32 anonim válasza:
Ne kéresd magad, képet kérünk! Hány éves vagy?
17/32 A kérdező kommentje:
Harminc valahány....
2020. júl. 4. 13:05
18/32 anonim válasza:
Azért ne viselkedj úgy, mint egy gyerek. Nagyon sértődékeny vagy a semmire is.
19/32 A kérdező kommentje:
ma 13:10 Te mit szolnal ha ronda lennel es meg az arcodba se vagnak,hogy : Ronda vagy bakker!?
Legalabb oszintek lennenek az emberek...de nem.
2020. júl. 4. 13:14
20/32 anonim válasza:
Ronda vagy,és nem akarják megmondani,én sem mondanám meg senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!