Lesz olyan valaha,hogy minden embernek lesz párja?Hogy senki nem lesz magányos?
Figyelt kérdés
Magyarországon él mondjuk 9 millió ember.Megtörténhet,hogy mind a 9 milliónak lesz párkapcsolata és egy olyan sem lesz közötte,aki magányos lesz? Előfordulhat ez a jövőben,vagy kizártnak tartjátok?2020. jún. 25. 14:24
21/29 anonim válasza:
Szerintem nem. Aki eddig drogozott, ivott, cigizett terhesen, az még többet drogozna, inna, cigizne max, ha több pénze lenne ezekre...
22/29 A kérdező kommentje:
#21 hátha a jövőben nem lesz annyi felelőtlen ember mint most,én ebben bízom.Meg remélem hogy máshogy is fognak gondolkozni mint most.
2020. jún. 25. 15:14
24/29 A kérdező kommentje:
Sok esetben a gyerek okosabb lesz felnőttkorában,mint a szülei voltak.Tehát amíg a szülők százezer ért robotoltak a gyárban három műszakban,és úgy táncoltak ahogy a főnökük fütyült,addig a gyereküknek több diplomája van, cégvezetők és nem százezret keresnek és nem ugráltatja őket senki.
2020. jún. 25. 15:18
25/29 anonim válasza:
Ha az életszínvonal befolyásolná a párkapcsolatok létét vagy nem létét, akkor nem lennének éhező gyerekek.
26/29 anonim válasza:
"Az lenne jó,reggel úgy kelnénk föl,ma becsajozunk,vagy bepasizunk,és az meg is történne." - Én a lassú ismerkedés híve vagyok. :-D
27/29 anonim válasza:
Nem a pénztől függ, hogy van e párod vagy sem. Budapesten látni hajléktalan párokat is.
Nem mindenki alkalmas egy párkapcsolatra a természete/modora/stílusa/életvitele/munkája stb miatt.
100% hogy mindig lesznek valakik akik magányosak. Rengeteg szerelmi háromszög van.
28/29 anonim válasza:
Azért kizárt, mert akkor pont annyi férfinak és nőnek kellene minden adott percben lennie, ahány hetero, ill. meleg v. leszbikus kapcsolat van. Ha a feleséged meghal, másnap menne a következő nő, hogy legyen párod? Vagy addig magányos lesz az a nő, míg nem gyászoltál?
Butácska kérdés ez, az életedben nem fog előre vinni. De legalább olyanra gondolsz, amire semmi befolyásod, így a saját felelősségedre nem kell gondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!