Lesz olyan valaha,hogy minden embernek lesz párja?Hogy senki nem lesz magányos?
Figyelt kérdés
Magyarországon él mondjuk 9 millió ember.Megtörténhet,hogy mind a 9 milliónak lesz párkapcsolata és egy olyan sem lesz közötte,aki magányos lesz? Előfordulhat ez a jövőben,vagy kizártnak tartjátok?2020. jún. 25. 14:24
11/29 anonim válasza:
Es kotelezned is ra azokat, akik nem akarnak tarsat? Azonkivul egymas nyakaba varrnad azokat, akik kozul minimum az egyik nem akarja a masikat? Szaporitani akarod oket, vagy jobban teljesiteni?
12/29 anonim válasza:
Nem a gyerekvállalás nagyon nem a pénztől függ. Nekem lett volna rá keretem. De olyan szinten taszit az egész gyerektéma, hogy nincs az az isten vagy ember, aki rá tudna venni. És vannak még igy egy páran rajtam kivül.
13/29 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha olyan lenne ez az ország,ahol nem lenne olyan,hogy nem tud valaki becsajozni,vagy bepasizni,vagy nincs pénze,vagy nem talál munkát.Az lenne jó,reggel úgy kelnénk föl,ma becsajozunk,vagy bepasizunk,és az meg is történne.
2020. jún. 25. 14:53
14/29 A kérdező kommentje:
#12 de azért sokan nem azért nem vállalnak gyereket,mert taszítja őket,hanem mert nincs meg hozzá az anyagi hátterük.107 ezer forintos fizetés mellé én is meggondolnám.
2020. jún. 25. 14:56
15/29 Sunshinedoll válasza:
#10 De a gyerekvállalás nem egyenlő a párkapcsolattal. Rengeteg ember nem a gyerekvállalás miatt akar magának párt. Sok párkapcsolatban sose születik gyerek függetlenül az anyagi helyzettől. A párkapcsolatban élés és a gyerekvállalás két tejesen különböző döntés kérdése, és bár általában az egyikből következik a másik, nagyon sokszor a kettőnek semmi köze egymáshoz. Egyedülálló emberek is lehetnek szülők.
#13 Sajnos alanyi jogon zéró effortért senkinek nem jár egy kirendelt társ. Ez van. Pont azért, mert a jó párkapcsolat energiát és időt és gondoskodást igényel, márpedig az nem jön úgy, hogy a szánkba repül.
16/29 anonim válasza:
Hát az aztán nagyon jó lenne.
Így is sok a fogyatékos.
17/29 A kérdező kommentje:
#15 ha nem is feküdnének le még aznap egymással,de egy telefonszámcsere,puszi,egy következő randi megbeszélése megtörténhet még aznap.
2020. jún. 25. 15:02
18/29 anonim válasza:
Kérdező, te mit teszel egy párkapcsolatért?
19/29 A kérdező kommentje:
#16 amikor fogyatékos gyerek születik,az sokszor a szülő rossz életvitele miatt van.Véleményem szerint ha egy stabilabb,jobb életszínvonalú országban élnénk,kevesebb eséllyel lenne a születendő gyermek is fogyatékos.
2020. jún. 25. 15:06
20/29 A kérdező kommentje:
#18 nem sokat,de én abban bízom hogy a jövőben nálam csak "tökösebb"emberek lesznek nem olyan zárkózott, visszahúzódó,félős típusúak mint én.
2020. jún. 25. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!