Ha lúzer vagyok, akkor megbocsátható, hogy a gyakorin élem ki magam?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 19:38
21/22 anonim válasza:
"Már filmeket se nagyon nézek és nem is játszom. Ezek nem tudnak lekötni. Ritkán olvasok."
Ez egyébként nem csak rád jellemző, ez már tömeges jelenség. Több ismerősömön észrevettem, én is így vagyok vele, de manapság egy 6-7 évessel is nehéz végignézni egy filmet, mert már ők is a gépezésre vannak kondícionálódva. Megszokják az intenzív ingereket, a gyorsan változó, sok színes-szagos élményt, és onnantól uncsi lesz nekik szinte minden más.
22/22 anonim válasza:
Nem nincs ezzel semmi baj, az viszont nem valami egészséges ha depressziós vagy.
Én egészséges vagyok, mégis viszonylag sokat gyakorizok, böngészési előzményeket visszanézve átlagban napi 1 órát simán fent vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!