Egy idegen országban, hogy és hol tudnék ismerkedni, ha nem beszélem a nyelvet és nem is nézek ki valami jól? 17/f
Angolul csak beszélsz nem? Vagy valamilyen más nyelven?
Oda menj amilyen idegennyelvet beszélsz,de ha tudsz angolul akkor tudsz ismerkedni nagyjából bárhol a világon mert pl nyugaton mindenki tud angolul
1#Azért nem tud mindenki nyugoton sem angolul,vegyük Németországot ott több olyan emberrel találkoztam akik nem tudnak és fiatalok,de aki tud angolul például Ausztriában vagy németben még az sem mindig akar megszólalni angolul el várják hogy németül beszéljünk mert ez a hivatalos nyelv, én ilyenkor csak annyit kérdezek meg németül járt már Magyarországon? amelyik azt mondja hogy igen annak én azt mondom akkor ha majd újra jöttök remélem magyarul fogtok ti is beszélni,van olyan aki ki nevet de olyan is akinek ez nem tetszik és el kezd vitatkozni ott is hagyom 😁
Egyébként én azt vettem észre Szlovákia,Ausztria,Németországban el várják hogy a saját nyelvükön beszéljünk,ellenben Szlovénia,Csehország,Olaszországban jobban meg szólalnak az emberek angolul feltéve ha ugye tudanak,mert ha hiszed ha nem Olaszban is van olyan hely ahol csak az Olaszt ismerik vagy alkalmazkodsz vagy el felejtheted az útbaigazítást stb..
Kedves kérdező,ezek szerint külföldön vagy,mindenképpen javaslom tanuld meg az ország nyelvét ha ott szeretnél azonosúlni,én például mostanában elég sokat vagyok Ausztriában és Németországban ezért próbálom a német nyelvet alkalmazni és tanulni, elég vicces szokott lenni mikor ki fogok egy rendes embert aki tud angolul is de én németül próbálok neki mondani dolgokat erre ő angolul válaszol.
Mindenképpen kezd el tanulni a nyelvet, gondolom van valaki a családban aki beszéli azt a nyelvet,ha például Ausztria vagy Németbe vagytok ott elégsok magyar van de tényleg én elég sokkal össze futok szerencsére szóval ott vannak emberek akik vállalják a nyelvoktatást,őszintén mondom mikor kint vagyok könnyebb a nyelvet tanulni és alkalmazni mivel rá vagyok utalva itthon sokkal nehezebb.
Addig még nem megy a nyelv keress magyar közösségeket hátha van ott a közelben,addig csak velük tudsz barátkozni, sok sikert.
Ez szuper,ki kell mozdulni,valamilyen hobbit találni ahol több ember van például érdekel az edzés és szeretnél erősíteni akkor járj el edzeni ott vannak emberek.
Melyik országban vagy?
Anglia?
Köszönöm a válaszokat
#6 Németország
Nemetorszag? Facebookon vannak nemet tarskeresos csoportok, vagy szimplan belepsz sok ilyen csoportba, ahol vannak magyarok. Esetleg tarskereso :badoo
en lanykent nem talaltam normalis pasit, de uj emberekre tettem szert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!