Hogy kell ismerkedni idegen emberekkel?
Figyelt kérdés
Most meglátok az utcán egy szimpi embert és oda megyek hozzá ésmondom hogy csa xy vagyok?2019. jún. 16. 06:45
1/3 anonim válasza:
Odamész. Benyomsz a zsebébe egy erzsébet utalványt,és már te vezeted az országot.
2/3 anonim válasza:
Nem szokás ilyet csinálni, az embereknek dolga van, kényelmetlen, meg a mai világban az első gondolatuk az, hogy valami bűnöző akarja behálózni őket.
Péntek este elmész a helyi kiskocsmába, veszel egy sört, leülsz, és bekapcsolódsz valamelyik beszélgetésbe. Ha nem fogadják ellenségesen a dolgot, akkor máris ott az ismerkedési lehetőség.
Ugyanez lehet fesztiválon, múzeumban és a többi, kinek mi felel meg. Utcán viszont nem piszkáljuk az embereket.
3/3 anonim válasza:
Ezen én is nemrég gondolkodtam.
Ha piál az ember, és mondjuk a közelében van egy ugyanolyan piát ivó "munkatárs" (csak az egyik üvegből, a másik dobozost iszik), akkor a lé tartalma mentén elindulhat a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!