Akik nem találják a párjukat, elmondanátok?
Figyelt kérdés
Megtennétek, hogy pár sorban (akár hosszabban is, akár privátban is)
leírnátok azt, amit gondoltok, hogy hogy miért nem sikerül/sikerült? Életkort is írjatok, kérlek. Köszönöm szépen
2020. jún. 4. 15:21
11/14 mikeXxX válasza:
Sokat dolgozom ezért kevés a szabadidőm és általában ha az is van akkor az sem párkereséssel tellik nem hinném hogy a kinézetemmel gond lenne mivel szexre bármikor találok valakit de nem arra szeretnék valamint vannak elvárásaim is a sok munka miatt régen társkeresőt használtam de annyi defektes nővel kb soha nem beszéltem mint ott ami van ezért nem vagyok már ott sem fent valamint családot is terveznék ha lenne aktuális valaki viszont a mai legtöbb valahogyan kinéző nő azt sem szeretne általában ezért jelenleg nagyon nem is keresek max ha szimpi nőt látok valahol akkor leszólitom és beszélek vele. 40f
12/14 anonim válasza:
Nem tudok ismerkedni, nem tudok és nem merek kezdeményezni. A neten sem megy, a képemet látva egy szó nélkül fut előlem minden nő. F
13/14 anonim válasza:
Mert sok problémám van magammal és sosem kerestem párt, pedig magányos vagyok. F26
14/14 anonim válasza:
Én mostanában mindig ugy járok hogyha megtetszik egy lány jobban megismerem aztán kiderül h foglalt, mért foglalt mindenki?taán a kövi.. f23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!