Miert erzem ugy hogy sose fogok nekem megfelelo part talalni?
Igen.
Két lányt utasítottam el egy miatt... Ő pedig otthagyott azaz egy miatt.
Egyszer majd összejön nekünk is, ne aggódj! 😎
Szia^^
Mit értesz azon hogy nem átlagos kinézetű ember? A punk haverom is mindig azt mondja magára hogy nem átlagos kinézetű főleg a taraja és a színes haja miatt. Na meg a ruhatára miatt sem. Te is ilyesmire gondolsz ezalatt?
Külsőre milyen emberek jönnek be neked? Olyanok akik hasonlóak mint te? Lehet túl nagyok az elvárásaid és lejjebb kéne adnod belőlük hogy megtalálod az igazit.
Egyébként hasonló cipőben járunk. Velem is sokan akarnak ismerkedni/randizni de egyszerűen senki sem fog meg. Bár ez a mai fiúkat eltekintve talán nem is csoda..Egyszerűen annyira vissza taszító ez a sok tömeg gyártott ember:D
Egyébként jól teszed hogy nem elégszel meg akárkivel de azért ne vidd n túlságosan fel a lécet mert abból nem sül ki semmi jó.
Mindig akkor jön, amikor nem keresed, nem számítasz rá :)
A tömeggyártott embereknél már csak azok tömeggyártottabbak, akik valamilyen deviáns punk vagy emosok, hogy ők mennyire különböznek. Szóval én ezt a témát hagynám. Szeritem ha meglátnál, engem is tömeggyártottnak hinnél, pedig belsőre szerintem több vagyok. Ne legyetek előítéletesek.
23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!