Hogyan lehet úgy csajozni,hogy 100 százalék,hogy sikerem lesz és összejön velem a lány?
Nem mondasz semmit, csak egy szal viragot nyujtasz fele. Ha elfogadja es mosolyog vissza mosolyogsz es elsetalsz. Majd masnap megismetled. Es masnap ismeg es ismet. Ha megkerdezi miert adsz neki minden nap viragot azt mondod " mert akarhanyszor rad gondolok egy ilyen szep virag nyilik, es ha nem szedem le az egesz vilagot beteritene a rengeteg virag."
L
"Lehet azt fogom csinálni hogy keresek a neten csajozós szövegeket,kiírom őket egy papírra,kiválasztok egy lányt az utcán,előveszem a papírt és felolvasom neki amiket kiírtam."
Na, ilyet ne csinálj, ez nagyon gáz.
Szóval nem érted, mi a gáz.
Attól, hogy betanulod, még nem lesz kevésbé gázabb. Mert egy más által írt "csajozó szövegeket" akarsz bevetni. Nem a saját gondolataidat mondod el a konkrét lánynak, aki tetszik. Az meg, hogy random odamész az utcán valakihez, már egyenesen nevetséges. Tudod, mi fog lejönni ebből a csajnak?
"Na, ezt is megint csak a kinézetem fogta meg."
Még a nevét se tudod, se azt, milyen a személyisége, van-e barátja, akármi.
Ismerkedj a munkahelyeden mondjuk. Vagy buliban. Vagy szórakozóhelyen. De ne random lányokat zaklass az utcán, kérlek.
Szerintem az emberek 99%-a azért van utcán, mert valami dolga van, megy valahova, nem azért, hogy ismerkedjen meg leszólítsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!