Egy szép nő is lehet magányos?Ő is érezheti úgy hogy nem kell senkinek és nem felel meg senkinek?
Annyira kétbites ez az oldal.
Sok embernek az egyetlen elvárása, hogy ne legyen elhízott a személy, ha pedig már szép is, akkor egyből "könnyű élete van". Pedig ez egyáltalán nem biztos.
Viszonylag szép vagyok mondjuk, de a személyiségem, önbizalmam, tudásom egy nagy nulla. És ez eléggé boldogtalanná tesz.Mondjuk ha még ehhez kimondottan csúnya is lennék, vagy duci akkor még boldogtalanabb lennék, és ilyen pasim sem lenne mint most, aki azért sokban hozzá járul a boldogságomhoz. Még ennyi önbizalmam sem lenne stb.
Mondjuk ha valaki tényleg átlagon felüli, 10/9 vagy mittudomén, akkor gondolom az önbizalma is a helyén van, és sokkal könnyebben veszi az életet. Saját véleményem csak.
:D hahaha! Jó is lenne.
Mondhatom, sokra megyek a szépségemmel..
Akit sokan lájkolnak, annak eleve sok ismerőse van. Azt meg tudjuk, sok a hízelgő ember.
Ha már lájkoknál tartunk... Én meg pont azt tapasztalom hogy a 10/10 nők képein alig van lájk. Rengeteg az irigy, rosszindulatú ember. Nekik soha sem lesz egyetlen őszinte barátságuk se más nőkkel, a férfiak pedig félnek tőlük. Másrészt ha össze is akarna jönni egy tőle csúnyább pasival valószínűleg sírva utasítanák vissza.
A lájkolós dolgon én is csak nevetek. Az emberek csak azt lájkolják akiben nem látnak vetélytársat. Akiben igen azt leszólni szokták. Az önbizalmat mással fejleszd, mert nem tudhatod a lájkok mögötti indokot.
Igen, lehet!
Picit más fajta magány, mint a többi s ezt csak az tudja igazán megérteni, aki benne van/volt.
Magamnak való művész lélek vagyok a mai napig.
Kellett az életemben egy mentalitási fordulat pont, hogy elinduljak a siker felé.
De a siker se hozta meg az, amire vágytam:
Értelmes, hűséges pár, aki külsőleg belsőleg megfelelne.
Mentalitás, IQ, EQ, értékrend, ...stb.
A siker csak mégtöbb nyálcsorgató/lyukvadászt eredményezet, kiket sok esetben ignoráltam, de ki is osztottam.
Tizen s huszonévesen is voltak zaklatóim.
Volt aki anno munkába menet bukkant fel mindig egy adott szakaszon - egyik nap beért , se köszönés se semmi csak egy számon kérő hangnemben hozzám szólaló faszi állt mellém "hol voltál ebben a 2 napban?"
Annyit elárulok: Fülészeten voltam, biciklizéskor kifújta fülemet a szél.
Volt aki hazáig követet és egy barátom kapta el.
Alapon más vagyok, mint az emberek zöme - teljesen más szinten vagyok sok mindenben.
Kapásból 15 hobbit sorolok, míg más huszonéves válasza "ivászat haverokkal" - sarkon is fordultam az illetőtől.
A korombeliek s fiatalabb generációknál hatalmas problémák vannak s az a baj az idősebbek se különbek sok esetben.
Emberként is van egy fajta magány, összesen 3 személyt tudok elviselni magam mellett, mert a többi számomra megrekedt, begyökösödött, önmagukat nem igazán ismerő 'lények'.
Nőként, főleg ha nem ronda az ember... Nehezebb értelmes embert találni.
Hatalmas fordulat volt az életemben, amikor felkeresett egy volt oszt.társam s egyben gyerekkori barátom.
Már az első beszélgetésünk alatt tudtam s éreztem is:
Ő az aki azon a szinten van, mint én s megért minden téren.
Az önismerettől egészen az eszmékig.
Számomra megtörte azt a fajta magányt, amit a külsőm s agyam működése alkotott az életben.
Kiteljesülhettem nem csak sikerben, lélekben/agyban is.
Azóta meg egyenesen felfele törünk a magunk karrierjének ágán s támogatjuk egymást, amit anno soha senkitől egyikünk se kapott...egyedül tettük meg a lépéseket.
S kinek mi a szép.
Volt egy csajszi akire ismim oda-vissza csurgatta nyálát. Én meg megmondtam mi nem tetszik rajta számomra.
Számoltuk egyik nap, hány ember fordul utána, majd azt számoltuk utánam mennyi.
Nagyot nézet.
Mindegy hogy egy sima hossú garbó, zako , kényelmes elegáns naci van rajtam
Vagy
Körszoknya, harisnya kombóval.
Ugyanúgy fordulnak a tekintetek.
Volt aki mondta "milyen jó neked", de szerintem nem.
Pl tudom, hogy sokaknak csak a fantáziájuk piszkos tárgya vagyok...
De nem óhajtok tárgy lenni. Ezért is akartam már akkor nagyobb sikereket elérni, hogy bizonyítsam s felmutassam:
A külsőm mellett belül ezerszer értékesebb ember vagyok!
S bizony a barkácsolás, kárpitozás, szerelés se gond számomra - OBIs srácok voltak eleinte lesokkolva, amikor eszközeimet bővítettem (nem kölcsön kértem már a cuccokat).
Fúró vételekor kértem véleményt helyben.
Majd rámutatott egyre, picit lesokkolt, hogy a magassarkús "p;csa" rutinnal rakta össze s nézte.
20purhab vételkor is:
Nem bírta magában tartani a kérdést "magának mire kell ennyi?"
Elmeséltem akkori szobrászati projektemet, amit megrendelésre csináltam, ő meg csak nézett.
Like, sok bók, udvarlás - ...csak azoknak embereknek számít, kiknek a külső fontosabb önmagában, de máshoz nem értenek.
Pl az agymosott "degeneráció".
Hidegen hagy a like-zabálás.
Irritáló, amikor kb évente 1 új képet rakok ki majd jön a sok felesleges, időt pocsékoló udvarló, sok vacak értesítő, 20ezer jelölgetés...
Majd csináltam olyan felhasználót, ahol a szűk köröm ér el, másikon pedig csak üzlet, termékek futnak.
De így is megtalálnak a számomra nem kívánt réteg tagjai...
Kommentelő, az önelfogadás és önértékelés fontos!
S ezt nem ilyen felszines idegenek, emberek fogják felépíteni.
Pl popsinyalós kommentek "jaj de szép vagy" közben pedig nem is ez az igazi véleménye.
Pl ruha vásárlás:
Szerinted jól áll?
Majd bologatós kutya módra igent mondanak sokan
Míg én kő keményen kimondom mi van.
+precíz és jó szemű vagyok, legkisebb varrási vagy anyaghibát is észreveszem.
"nem tudom, hogy szeressek-e veled vásárolni vagy sem" - jegyezte meg tesóm (utálok shoppingolni)
Az anyag száliránya se volt megfelelő...
Igen, varrni is tudok, ruhatervezőin tanultam.
"nem lesz jobb az életem..."
Pontosan, kedvesem.
Magadnak kell megfelelni, nem másoknak.
Ha anno mások szavára adtam volna, akkor egy sarokban depisen kuporognék. XD
"hüIye vagy, nem fog menni, mit álmodozol... " stb
Aha persze ... Mikor szembesültek azok, akik pl csak külsőm alapján ítéltek "szép külső, belül kupac sz@r" - írta ki egyik volt kolegám...
Akivel a kommunikációm a köszönés volt...
Sok megkeseredett ember rosszindulata csapódott le rajtam.
Arról pedig nem tehettem, hogy az ott dolgozó pasik nyála folyt + hűtlen is (bepróbálkozott nálam, úgy hogy 2 éve volt párja - lejárattam mint a huzat pár mondattal)
Az utolsó fél évemben már a projektjeim formát öltöttek, otthagytam egyik napról a másikra a céget s vállalkozásba fejest ugrottam, amin meglepődtek.
Mai napig 2 havonta megyek alapanyagért oda, mivel jóban vagyok tulajjal s irodai dolgozókkal.
Csomag küldésére tökéletes az a sok doboz, fólia, amiben átveszik árut s dobják ki hibátlan állapotban.
:D
Sok minden van körülöttünk, amit lehet hasznosítani jó pénzért is vagy csak jelképes összegért kapsz cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!