Egy szép nő is lehet magányos?Ő is érezheti úgy hogy
nem kell senkinek és nem felel meg senkinek?
Viszont akinek a nyamvadt közösségi oldalakon begyűjtött like-októl függ a boldogsága, az már eleve nem kis önértékelési zavarra ad okot.
2020. máj. 18. 19:45
12/30 A kérdező kommentje:
#11 de neked nem esik jól ha lájkolják a képeidet és megdicsérnek kommentben hogy jól nézel ki? Szerintem ez minden embernek jól esik és önbizalmat is ad.
Bárki, de tényleg bárki lehet magányos. Ez nincs korhoz, külsőhöz, semmihez se kötve.
Egy like semmit nem ér. Persze, jó érzés, ha sokakat érdekel, amit megosztasz, de ez önmagában értéktelen.
Tessék, még musical darabok is szólnak arról, hogy a szép és tehetős emberek is lehetnek magányosak (mondjuk a történetek tekintetében nagyon más a kontextus):
https://www.youtube.com/watch?v=0pu11F72ynY
https://www.youtube.com/watch?v=Eu4FfhQTWaM
2020. máj. 18. 20:05
Lehetséges, hogy egy ép nő is lehet magányos, ismertem ilyet, így munkamániás lett.
2020. máj. 18. 20:14
A magány nem egyenlő azzal, hogy valaki úgy érzi, nem kell senkinek.
Sokkal magányosabb az az ember, akinek hiába vannak az életébe emberek, egyik sem érti meg igazán.
2020. máj. 18. 20:18
Pl a szep nonek is van izlese, es szep ferfihoz vonzodik, de egy darabot se talal, aki a kornyezeteben van.
Pl a ferfiak eleve felnek tole, es meg se merik kozeliteni.
Pl tiz, husz ev mulva kapja meg a vallomasokat.
Pl hozzamegy valakihez, aki vegre nem fel tole es legalabb nagyon rendes vele.
Ennyit errol.
2020. máj. 18. 21:07
Szepnek mondanak. Az utóbbi evek alatt szikár, izmos alkatú lettem, hosszu hajam van és pisze orrom. De ez nem mindig volt így :) Bizalmatlanság miatt nem talalok part, és a kisvárosi lét miatt az eselyeim kisebbek is erre. A magány miatt lettem “jo csaj”.
2020. máj. 18. 21:20
Szerintem nem. Egy szép nő azt kap meg amit akar. Persze most lehet itt jönni, hogy nem így van meg ők is az igazi értéket keresik az életükben. Ezzel még egyet is értek csak az "igazi" értek nem mindenkinek ugyan az. A szép nőknek az érték az egzisztencia. Legalább is én ezt látom a környezetemben.
2020. máj. 18. 22:33
19/30 A kérdező kommentje:
#18 de ha azok a férfiak,akik egzisztenciát teremtettek maguknak már elkeltek,Akkor maradnak a szép nőknek azok a férfiak,akik úgymond nem vitték sokra,Vagy marad a magány.
#19 a magány nem feltétlenül azt jelenti, hogy nincs élettársa.
2020. máj. 18. 22:44
Kapcsolódó kérdések: