Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lesz egy olyan emberrel,...

Mi lesz egy olyan emberrel, aki csak otthon ül egésznap és nincs semmi élete?

Figyelt kérdés
Nincs munkája, semmi tapasztalata munka terén, semmi tapasztalata szerelem terén, nincsenek barátai, semmiben nincs tehetsége, nem szeret emberek közt lenni, meg hasonló lúzer tulajdonságok. Az ilyennel mi lesz öregkorára? (ha megéli) 19/F

2020. máj. 8. 10:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%

# 8/ : KIFOGÁSOKAT gyártasz magad számára!

Olyan nincs, hogy valaki mindent megtesz, és mégse sikerül neki semmi...

2020. máj. 8. 11:02
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

Tehát most rólad van szó? Én elmennék valami munkás szállós melóba elsőnek, ott gyűjtenék pénzt és utána albi bárhol talán suli is még és meló, egy gyárba tuti felvesznek rengeteg van, sőt céges busz is van sztem felétek is.

Aki keres talál, nem kell ennyire elkeseredni. Lépni kell. Hidd el jobb lesz az életed.

Bátyám dettó ugyanez mint te csak ő már 38. Ha van kedve megy dolgozni. Alszik folyton, telefonozik nek segít otthon, pénzt se ad a rezsibe.

Anyám és mamám sírnak h jajj mi lesz szegénnyel ha anyám nem lesz. Hát egye meg amit főzött

2020. máj. 8. 11:15
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha szamitogeped van es ahhoz van gusztusod , akkor semmi baj . Egyszeruen egy lusta alak vagy .

Nem-akarasnak nyoges a vege ....

Most unatkozol , hessegeted a legyeket a farkaddal , mint a retre kicsapott lo , aztan kesobb majd nyogsz.

Aztan ha nem lesz mit enned , mert az a valaki , aki hagyta , hogy ször nöjön a tenyeredben , es aki elfelejtett seggberugni , amikor normalis embert kellett volna nevelnie beloled , kidül mellöled , akkor lopni fogsz , valoszinuleg.

Szamitogepen logni es enni/pisilni/kakilni azt tudsz es tudni fogsz . Szedd ossze magadat es itteni vinnyogas helyett kotrodj segiteni valamit a haz korul...

2020. máj. 8. 11:24
 14/27 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem még alantas munkát semmiképpen ne vállalj, mert nagy eséllyel annyira tönkreteszi, hogy egy életre benne ragadsz!

Szerintem valahogy old meg, hogy tanulni tudj, egyetemre menni... Amellett vállalhatsz mondjuk fizikai diákmunkát is...

Aztán, ha mondjuk 23-24-25 évesen végzel és nem lesz semmilyen munkatapasztalatod az gond, de nem katasztrófa!

Ha piacképes diplomát szerettél, akkor találsz majd gyakornoki állást, ez biztos...

Aztán majd onnan is lehet fejlődni tovább.

Amúgy nekem van ilyen ismerősöm, már 55 éves.

25 éves koráig nem csinált semmit, az anyja eltartotta... Aztán gyárban, meg ilyen helyeken dolgozott, de továbbra is az anyjánál lakott.

Teljesen megkeseredett...

Aztán meghalt az apja és az anyja is és egy budapesti házat még egy lakást is örökölt.

A házat eladta, vett egy kisebb lakást amiben él, maradt több tíz milliója... Az örökölt lakást meg kiadta és abból havi szinten kap egy egész nagy összeget...

Van egy másik ismerősöm is, aki szerzett egy haszontalan diplomát, meg dolgozott egy csomót, mégis volt olyan időszak ha nem iratkozott volna be egy újabb egyetemre és nem élt volna koliban, akkor hajléktalan lett volna...

De azóta is, már 2 diplomával és sok év munkatapasztalattal, albérletből nem tudott kötődni, mivel párja sincs, szülei sem támogatják, stb.

2020. máj. 8. 11:34
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
én is békés megyében lakom, van kapásból 3 gyár ahova a világ leghülyébb embereit is felveszik, szóval ne mondd, hogy sehol nem tudnál dolgozni
2020. máj. 8. 12:04
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező tedd szívedre a kezed és vele őszintén. 19 évesen már valóban mindent megtették, hogy javítsa az életeden?

Hogy próbálkoztál eddig? Mi a végzettséget? Mi a jelenlegi helyzeted?

2020. máj. 8. 12:22
 17/27 A kérdező kommentje:
#13 De hát nincs is számítógépem. Kitől hallottad, hogy van nekem? Meg ez az erélyes hangnem nem fog nálam működni, akármennyire is próbálkozol.
2020. máj. 8. 12:25
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
19 éves, szinte még gyermek. Semmi tapasztalat szerelem terén? Ugyan, kérem! Amúgy vannak tanfolyamok, akár munkanélkülieknek valók, vannak betanítós munkák, mindenkinek el kell kezdeni valahol. Ha még ez sem oké, akkor is mehetsz Ausztriába valami aljamunkát végezni, szállodai takarítónak nem kell nyelvtudás, a végén úgyis megtanulod.
2020. máj. 8. 12:52
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs géped, akkor meg okostelefonod van, mert valahonnan felteszed a kérdést, hacsak nem kamu.

Állást, tanulási lehetőségeket telefonon is lehet keresni.

2020. máj. 8. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
#16 vagyok feltettem egy csomó lényegi kérdést de nem kaptunj még rá választ.
2020. máj. 8. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!