Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki egésznap otthon van, az...

Aki egésznap otthon van, az mit csinál?

Figyelt kérdés
Hogy foglalja le magát?
2018. máj. 13. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
gyakorin osztja a népet.
2018. máj. 13. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Netezek meg verem a farkam.
2018. máj. 13. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Amit a #2.

+ nyelvet tanulok.

2018. máj. 13. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Szörfözik az interneten, zenét hallgat, felesleges dolgokról gondolkodik, és fetreng az ágyban. Ez szerintem pont elég.
2018. máj. 13. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Takarítok, rendet rakok, kertészkedem, újrarendezem a szekrényt, nosztalgiázok a régi dolgaimmal, régi fotókkal, társasozom, számítógépezem, csetelek, zenét hallgatok, történetet, verset írok, táncolok, TV, háziállat, festek, rajzolok, ragasztok, építek, dekorálok, horgolok, olvasok, fotózom és megszerkesztem a képeket, rejtvényt fejtek, rejtvényt írok, sétálok a kertben, játszom a testvéreimmel (barikádot, bunkert építünk, eldugunk egymásnak cetliket, bekötjük egymás szemét és a látó vezet, ipiapacsozunk), tanulok, tervezem a jövőm, merengek a múlton, fejlesztem magam és élvezem az életet.

Ha lenne lehetőségem: íjászkodnék, medencéznék, kiraknám Budapestet legóból, vagy megépíteném a házunkat Simsben, pingpongoznék, tollasoznék.

Sokat leszel otthon és úgy érzed, unatkozni fogsz?

2018. máj. 13. 21:00
 6/10 A kérdező kommentje:

4#-es

Nem unatkozom, hanem gyakorlatilag tönkrementem itthon.

2018. máj. 13. 21:04
 7/10 A kérdező kommentje:
5# *
2018. máj. 13. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Lassan másfél éve csak itthon vagyok , a semmitevéstől teljesen tönkrementem :)

Filmezek és játszok .... jobb dolgot nem tudok . Szerintem ha az ember minnél tovább folytatja ezt az életet , annál jobban beszippant és felemészt . Tegyél ellene amíg nem késő , kitartást ! :) 22/F

2018. máj. 13. 23:56
 9/10 Metionin ***** válasza:
51%
Ó én tök jól elvagyok. Tornázok, énekelek, gépezek, 200 decibelen tolom a metált és agybeteg képeket festek.
2018. máj. 14. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Animét nézek.
2018. máj. 14. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!