Amikor semmi bajotok csak álmosabbak vagytok a megszokottnál és egésznap és percenként orrot kell fújnotok, akkor bementek suliba?
Jó eséllyel pollenallergiád van, az pedig nem fertőző.
A köhögés, a hőemelkedés nem tudom, súlyosabb esetben tünet-e : erről nem hallottam még.
De az álmosság, az állandó orrfújás , prüszkölés, most, a parlagfű-virágzása idején....több, mint gyanús.
Mindenképpen szakíts időt egy allergiaszűrésre, mert ha "kezeletlenül" marad a probléma, később "erőszakosabbá" válnak majd a tünetek, vagy idővel olyasmire is allergiás leszel, amire ma még nem. Vedd komolyan, vizsgáltasd ki magad : jobb, ha tudod, hogy hányadán vagy!
Azért én a helyedben már elmentem volna egy kiadós allergiaszűrésre! Legfejjebb kiderül, hogy nem az a aj, bár szerintem is allergiás vagy. Ha lusta vagy az orvosig elbandulkolni, vagy így is megfelel neked ez az egész napodat megkeserítő állapot, akkor tegyél, mint eddig, de akkor ne panaszkodj! Viszont, ha szerinted te és a környezeted, családod megérdemel egy olyan embert, akivel kevesebb a probléma és próbálja a már meglévő bajt csökkenteni/megelőzni, akkor szedd össze magad és irány az allergiaszűrés!
(No, persze, nem kizárt, hogy csak kétoldali iskolaundor a problémád, de arra szintén nem itt osztják az orvosságot.)
Ha képes vagy komolyan venni magad, akkor irány a háziorvosod: ilyen egyszerű.
Jó egészséget, mielőbbi gyógyulást!
Szakirodalom olvasásától, öngyógyítástól nem fogod megtudni, mi a bajod! Mit nem értesz az utolsó két mondatomból?
Nem kell 2 hétre kórházba menned, nem fájdalmas és ami a legjobb: nem csak kizárhatnátok, mi NEM okozza a bajt, de akár még ki is derülhetne, mitől kell pocsékul érezni magad.
Ha itt várod a megváltó varázsigét, attól nem kerülsz közelebb a megoldáshoz. Ha én minden alkalommal otthon maradtam volna, amikor az orrom folyt, még nem végeztem volna el a sulit.
Pedig legtöbbször nem fertőző betegség volt a probléma.
Ha meg télleg valami fertőző influenzaféle talált rám, akkor leginkább a WC-ig kimenni is problémát okozott, nemhogy suliba tudtam volna menni.
Miből gondolod pl., hogy fertőzöl? Hapcizik a plüssmacid is?
Nőjjél már fel, vagy kérd meg anyudat, hogy kísérjen el a dokihoz! Lásd be, hogy jobban jársz, ha bejársz a tanórákra. Persze, hogy ami közelező, az legtöbbször fujjjjj és utálatos, de ha mérlegelésre , okos gondolkodásra képes vagy, akkor a "gyakori kérdések" válaszadói nélkül is jó döntést hozhatsz.
Ha nem fertőzöl, nem vagy valóban lázas, akkor menj el a suliba.
Ugyis hapcizik a fél iskola, hiszen mára szinte népbetegség az allergia. Tegyél magadért, ne itt várd a gyógyulást! Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!