Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megoldás az öngyilkosság...

Megoldás az öngyilkosság ebben az esetben?

Figyelt kérdés
25 eves ferfi vagyok. Nincs semmim es senkim. 13 eves korom ota kuzdok nagyon eros depresszioval, szuleimnel elek mert keptelen vagyok hosszutavon dolgozni annyira kikeszulok. Valojaban undorodok magamtol ha tukorbe nezek, teljesen kikeszulok, nem kellek senkinek, baratnom is azert hagyott el mert "ronda vagyok es nem akarna tolem gyereket, nem akarja ezzel tonkretenni az eletet" ezt screenshoton lattam ismeroson keresztul. Nem birok ujra iskolaba jarni es nem birok munkat vegezni sem mert mindenhol hatterbe szoritva erzem magam, mindenhol utolsonak neznek. Valojaban a halalfelelem tart meg eletben es nem az elet szeretete. Nincs semmi vegzettsegem, az erettsegibol irasbeliket megcsinaltam es ott kikeszultem anno, akkor is ugy voltam vele hogy meg kene doglenem minek nekem az erettsegi. Azota rosszabbodott a helyzet, kopaszodni kezdtem es meg sokkal rosszabbul fogok kinezni kopaszon, napokat fekszek, nem megyek sehova, allandoan borzasztoan erzem magam, vannak hullamvolgyek de aztan ujra teljesen padlon vagyok. 2 eve igy megy, semmi nem erdekel es nincsenek vagyaim, valojaban eutanazia utan erdeklodom, kutatom hogyan lehetne kijutni vagy csak a pentobarbital oldatot megszerezni es szepen dramazas nelkul befejezni ezt az egesz nyomorekoskodast. Szo szerint buntetesnek erzem az eletemet, tele lelki gyotrelmekkel, szorongassal, belbeteg is vagyok sajnos, egy sort semmit nem ihatok meg. Allandoan le voltam/vagyok nezve ezert teljesen feladtam, sajat magamat is elkezdtem gyulolni par eve egyszeruen csak a halal gondolata szokott megnyugtatni hogy nem kell sokaig csinalnom mar ezt. Hogyan lehetne eutanaziara kerelmet benyujtani? Milyen eljarasok, papirok kellenek pontosan? Eret fogok magamon vagni lassan mert nem birom tovabb.

2020. ápr. 30. 20:03
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
59%

Azért születtünk a földre hogy megoldjuk a saját problémáinkat, és Nincs olyan amit ne tudna megoldani az ember!!!!

Az öngyilkosság egyenlő a gyávasággal, elmenekülni a problémák elől, persze a leg egyszerűbb dolog a világon...

Ne légy jellemtelen, állj a talpadra!

Ha te saját magadat ilyen szinten le nézed, mit vársz mástól? Neked súlyos mértékben önbizalom hiányod van, amihez társul egy elég erős depresszió is.

De fel tudsz állni belőle, higyj nekem!

Először is magadat kell egy kicsit más szemmel látnod. IGENIS értékes ember vagy, mindenki az, te is!

Nincs végzettséged, nem probléma! Vannak helyek ahol betanitanak, boltok, gyárak...

Tessék össze kapni magad, mindent magad mögött hagyni és ÚJ ÉLETET KEZDENI. Tiszta lappal.

De magadat elkell fogadnod, és elhinned azt, hogy értékes ember vagy pont úgy mint bárki más! Aztán lesz barátnőd, feleséged, családod...

Ne feledd, csak annyi bajt, problémát kapunk a nyakunkba amennyit elbirunk.

Van kiút! De magadat kell segítsd.. Hidd el nem bánod meg! Nyugodtan írj privátba ha egy kicsit segít ha beszelgetsz valakivel, de kérlek ne légy öngyilkos mert az nem megoldás, állj bele a dolgokba!!!

2020. ápr. 30. 20:41
 12/23 A kérdező kommentje:
20:28nak igen, tudom, allandoan basztatva voltam vele es lefujjozva regebben, csak ugy. Kulso adottsagaim.
2020. ápr. 30. 21:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Picit próbálj lehiggadni..

Most valahogy a legjobb az volna, ha valamiképpen találnál egy kis belső nyugalmat, egy helyen ahol nem zavarnak picit, ahol kitudod zárni magadból a problémákat, a kavargó gondolatokat egy picit félre dobni

.. pl. egy kis séta jó lehetne, de nem tudom ez mostani karantén miatt ez mennyire lehetséges.

Keress valami hobbit, hallgass zenét, olvass, imádkozz, a lényeg hogy csinálj valami olyat, bármit ami pozitív gondolatokat szabadíthat fel benned és feloldódsz egy picit vele..

Az élet néha nehézkes, most főleg mindenkinek, mert nagy a feszültség és a bezártság is..

viszont nem szabad hagynunk hogy ezek teljesen elnyomják az alkotót, a vágyat és az optimizmust bennünk, amivé szeretnénk lenni..

Mindannyiunknak vannak hibái, de ugyanakkor mind mások és pótolhatatlanok vagyunk a magunk módján is. Mivel most kevés a mozgás tér és "több" lett az elvárás-szabály, könnyű a hibákat észre venni egymáson, de ha törekedünk csak a jót észre venni inkább, és a jóra építeni egymásban, akkor akár még jobbakká is tudunk válni, mint azelőtt, a váratlan szituációk akár új távlatokat és barátságokat is hozhatnak.

Ezt nem szabad elfelejteni a pici remény sugarat, valahogy próbáld meg másokban, a mostani szituációban is a jót észre venni. Bár tudom ez nem könnyű...

Mondd magadnak, hogy erős vagy, megtudod oldani, minden oké lesz és remek..

Mit mond a szíved és a lelked? Hogy boldog szeretne lenni .. ? Mennyire boldog ha lehetne? eléggé nagyon, csak felejtsük el már azt sok más dolgot...

Belül ott van mindig a remény, ami megerősít bennünket, hogy később jobb és szebbek lesznek a dolgok és minden a javunkra válik.

De ha a remény megvan, akkor vele együtt a hajtóerő és akarat is megjön. Igen is erősek vagyunk és feltudunk állni, megoldódik, lesz munkánk, állásunk, tudunk finomat enni, jó helyekre menni, őszinte barátokat szerezni - bármi is történjen ...Lassan de biztosan, mert a remény megtalálja az akaratot - abból meg jön az ötlet spontán - .. és fura, de tartanak visznek minket előre..

Nézz motiváló videókat, kérd Istent, hogy adjon erőt és erősítsen meg.

Próbálj úgy állni a dologokhoz, hogy ezek a dolgok, amiket átélünk csak megerősítenek bennünket és mostantól már nem fognak zavarni és eltudjuk kerülni..

Élvezd ki a kis örömöket, zene, finom ételek, bármi ami oldja a feszültséget az emberben. Most lehet ezeket megbecsülni igazán, a kis-pici dolgokat, egy mosoly, egy jó nevetés, egy vicc ilyenkor mennyi mindent.. Több van minden emberben, mint azt sokan gondolnák..

Isten megóvjon. Szép napot, remélem segít.. ..

Itt egy motiváló videó és 2 másik, ami lenyugtathat .:

https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

https://www.youtube.com/watch?v=v6qFCYRQKVA

https://www.youtube.com/watch?v=pwp1CH5R-w4

2020. ápr. 30. 21:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Beszelj a szüleiddel ezekről a problémákról.Sétálj egy kicsit a városban,ülj le egy padra és igyál egy kis kávét.Így legalább tudsz szerezni új barátokat.Ha azon gondolkodol hogy utálod magad próbáld elvonni a figyelmedet erről.Halgass zenét próbálj ki új dolgokat amik kikapcsolnak.Próbálj érdeklődni mások iránt így szerezhetsz új barátokat.Ha nagyon szarul érzed magad akkor írj rá gyakorin valakire és öntsd ki neki a lelked és a bajaidról is beszélj neki és ő próbál majd neked segíteni.SOHA ne öld meg magad mert egy értékes embert elveszítünk!!!!
2020. ápr. 30. 22:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Engem nagyon megérintettek a szavaid, mivel én is 25 vagyok és én is 2 éve vagyok ebbe a "nem megyek sehova mert fölösleges" állapotba. Én járok szakemberhez és azt kell mondjam segít. Nem gyógyszerezünk, mert kiderült, rossz hatással van rám. Egyébként nekem a videojátékok adták a mentőövet. Elhagyhatom ezt a világot, és beléphetek egy másikba, ahol bárki lehetek. Nyilván nem igazi, de nekem mindig egy nagy alternatíva volt öngyilkosságra pl.
2020. máj. 1. 10:23
 16/23 anonim ***** válasza:
15# vagyok. Az még érdekelne, hogy mitől vagy depressziós és szüleid tudnak e róla
2020. máj. 1. 10:25
 17/23 anonim válasza:
3%
A kérdésedre válaszolva, igen megoldás az öngyilkosság! Az ilyen tetvek menjenek is szépen el..
2020. máj. 1. 11:19
 18/23 A kérdező kommentje:

17es... Kisse eloiteletes vagy nem gondolod? Tudod attol hogy valakinek sulyos problemai vannak az eleteben a genetikai informaciok miatt amiket atorokolt akarata ellenere, mert hiszen nem mi dontjuk el kinek es minek szuletunk, az meg nem jelenti azt hogy bunozo vagyok vagy eloskodok masokon, egyebkent 3 nyelvet beszelek es kitunore

irtam az irasbeliket, elelmiszeranalitikus-mernokire jartam amit nem birtam befejezni. Szoval mielott valakire azt mondod hogy tetu, csak egy kicsit ismerd meg. Esetleg talan neked is belso mentalis problemaid vannak amiert probalsz ezekkel anszivegekkel masok fele kerekedni? Bizonygatod magad ilyenkor? :)

2020. máj. 1. 11:30
 19/23 anonim válasza:
75%
Tudod én írtam a 11es választ is, amit le pontoztál... Pedig igyekeztem lelkileg erőt önteni beléd.. De hiába az ilyen embereken hogy segítsen bárki is? Menj szépen, semmi keresni valod nincs a földön. Egy köszönömre se méltatsz.
2020. máj. 1. 12:44
 20/23 A kérdező kommentje:
En biztosan nem pontoztalak le...az 10000%
2020. máj. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!