Ha nem szólítanak le a lányok, ha nem akarnak velem szemezni, sőt rám se néznek az azt jelenti hogy csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Sok lányt látok az utcán,buszon,villamoson és úgy vettem észre hogy nem igazán akarnak szemezni.Ha véletlenül rám is néznek akkor sem azt látom a szemükben hogy jó pasinak tartanának.Vagy az hogy rám se hederítenek még nem jelenti azt hogy csúnya vagyok?2020. ápr. 30. 14:44
11/14 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha megsimogatnának aztán elnézést kérnének mintha véletlen lett volna.Mivel mostanában alig utaznak a buszon,oda sem ülnek mellém.
2020. ápr. 30. 18:04
12/14 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok romcsi filmet néztél. :D
13/14 anonim válasza:
Kérdező,
nagyon helytelen a gondolkodásod.
Ha fiú vagy (és az vagy), akkor ne a lányoktól várj kezdeményezést, ne várd, hogy "véletlenül" hozzád érjenek, majd elnézést kérjenek! Ismered a nők szájából származó mondást, miszerint a férfi ha egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már jöhet? Ne a magad szépsége fölött gyötrődj! Kezdeményezz. Ha nem tudod, hogyan kezdd el, nézd meg az osztálytársaid, akik egy-kettőre felcsípnek egy lányt. Nagyon kicsi az önbizalmad. Olvass könyveket, amik erről, ennek növeléséről szólnak. Ne várd a sült galambot!
Ffi.
14/14 anonim válasza:
Lányok nem nagyon szólítják le a fiúkat, ezért nem szólítanak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!