A születés előtti érzés az a halál utáni ézés is?
Ha bele gondolsz milyen érzés a lét előtt mielőtt megszülettél ugyan olyan a halál után is ?
Véleményt szeretnék erről nem nem lehülyézést nem vagyok filozófus !
Arról hallottam,volt aki 10 percig volt halott de simán benne van,hogy csak nem emlékszik semmire a sokktól sőt orvos ismerősöm szerint szinte tuti az van ilyennél.
Erre leheteten bármi választ adni.
Őszintén,te emlékszel arra,hogy születés előtt mit éreztél?Vagy bárki?
Lázárt kellett volna akkor megkérdezni mikor meghalt és 3 napig halott volt, de aztán Jézus feltámasztotta, de nem tudott semmit.
"Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs több jutalmuk, mert teljesen elfelejtik őket. Többé nem éreznek szeretetet, gyűlöletet és féltékenységet, és többé nem vesznek részt semmiben sem, ami a nap alatt történik." (Prédikátor 9:5,6)
Csak beleszólok, mert én nem tartom elfogadhatónak azt a nézőpontot, hogy valaki 10 percig halott volt, de aztán visszatért.
Az nem volt halott, csak nem mutatott életjeleket.
Aki halott az nem jön vissza.
Szerintem ennyire egyszerű.
Tehát nem tudja elmondani milyen volt halottnak lenni, és szerintem ennyiben érdemes maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!