Milyen érzés abban a kórházban betegen feküdni amelyikben születtetek?
Figyelt kérdés
Én még nem próbáltam ki és nem is akarom. Milyen érzés pont abban a kórházban amelyikben születtetek?
Feküdtem kórházban de nem abban. Főleg, ha meg is műtenek?
2015. okt. 27. 14:40
1/21 anonim válasza:
Nem éreztem semmi összefüggést a kettő között.
2/21 anonim válasza:
Nézd, a születésről semmi emlékem, miért zavarna?
3/21 A kérdező kommentje:
de az a tudat hogy te ott születtél, abban ahol fekszel most. Nem tudom, még nem volt ebben a helyzetben de engem zavarna. Nem tudom miért
2015. okt. 27. 14:48
5/21 A kérdező kommentje:
hát lehet, de hátha valaki úgy van vele mint én és át is élte.
2015. okt. 27. 14:53
6/21 anonim válasza:
Én abban a kórházban ahol születtem már feküdtem betegként, műtöttek is és itt is dolgozom :)
Semmit különöset nem érzek :)
7/21 A kérdező kommentje:
érdekes, én még dolgozni se tudnék ott ettől az érzéstől
2015. okt. 27. 15:05
8/21 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutna ilyen szempontból párhuzamot vonni. Szerintem te sem aggódnál, ha ez az egyetlen kórház lenne, ahol műteni tudnának. Simán bevállalnád, ha az életed múlna rajta.
9/21 A kérdező kommentje:
bevállalnám nyilván de az érzés akkor se tűnne el
2015. okt. 27. 15:11
10/21 anonim válasza:
Nem értem az álláspontodat. Mitől trauma ez neked? Hiszen nem is emlékszel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!