Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért azt tanácsolják itt is...

Miért azt tanácsolják itt is azoknak akik magányosak hogy keressenek hobbit? Beléjük fog szeretni valaki azért mert van egy hobbijuk?

Figyelt kérdés
Nekem is van hobbim,Több is.De mégsem mondja azt senki hogy mivel van hobbim ezért összejön velem.Ugyanis rajtam kívül sok embernek van még és ez nem egy nagy szám hogy hobbim van.Hogyan lehetne társat találni?Úgy hogy nyitottnak kéne lenni egymás felé.És nem azt nézni mindig hogy a másik miért nem jó nekünk,hanem azt hogy normálisnak tűnik annak ellenére hogy mondjuk csak 8 általánosa van hát próbáljuk meg.Mindig azt hallom,hogy miért ne jöjjünk össze a másikkal.Ha van rajta sapka azért nem jövünk vele össze,Ha nincs rajta sapka akkor meg azért.Kifogás mindig van.Szerintem ezen kéne változtatni.
2020. ápr. 22. 14:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
59%

9. Ha így állsz neki akkor igen, lekoptat majd. Mindegy, én csak válaszoltam, miért mondják általában a hobbikat, ha magányos vagy, mint ahogy azt is írtam, hogy ez nem mindig jön be.

Volt barátom nem is szerette a hobbim és mégis évekig együtt voltunk.

2020. ápr. 22. 14:38
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
kérdező! Te mit javasolnál? Most már komolyan érdekel..
2020. ápr. 22. 14:38
 13/30 A kérdező kommentje:
#12 Én azt javasolnám hogy találkozzanak az emberek.Ne legyen az hogy csak ugyanazokkal az emberekkel találkozunk akikkel amúgy is találkoznánk ha nem lenne net.
2020. ápr. 22. 14:42
 14/30 anonim ***** válasza:
54%
Ha jól értem az a problémád hogy nem állnak veled szóba a "luxus gádzsik", mert te nem vitted semmire. Keress magadhoz valót, aki kb azon a szinten áll mint te.
2020. ápr. 22. 14:43
 15/30 anonim ***** válasza:
57%
Balázska? Már nemcsak munkaügyis? Pont ugyanaz az okoskodás, kötekedés.
2020. ápr. 22. 14:44
 16/30 anonim ***** válasza:
77%

Pontosan ezt a találkozót hívják randinak. Vagy hogy gondoltad? Full random emberek úgy fognak egymással beszélni mintha ezer éve ismernék egymást?

2020. ápr. 22. 14:45
 17/30 A kérdező kommentje:
#16 Te hány emberrel találkoztál már személyesen innen az internetről?
2020. ápr. 22. 14:48
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Mi az hogy kifogás? Mindenki azzal jön össze, akivel akar. Ha nem akar, nincs szüksége kifogásra. Nem akar és kész. Nehogy már annak kelljen megindokolni, aki nem is akar semmit.
2020. ápr. 22. 15:11
 19/30 anonim ***** válasza:
76%
Az ismerkedési lehetőségeken kívül a hobbi már ad egy alap témát, amivel kapcsolatban lehet mondjuk beszélgetni, és behatárolja az ember érdeklődési körét is. Illetve a hobbik a látószögünket is tágítják, új dolgokkal lehet megismerkedni általuk. Változatossá, érdekessé teszi az embert. Emellett ha valaki mondjuk sok ideig egy adott hobbival foglalkozik, az utalhat a kitartására is. A hobbikból, azokhoz való hozzáállásból akár lehet következtetni egy adott ember személyiségvonásaira is.
2020. ápr. 22. 15:29
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

"és a hímző tanfolyamon meg tudja a mellettem hímző lány hogy én nem vittem semmire és le is koptat mindjárt"

Miért, szerinted akkor nem koptat le, ha elkezdetek élőben vagy neten beszélgetni, és ez kiderül?

2020. ápr. 22. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!