Felnőttként hogyan és milyen hobbit találtatok?
Az a baj semmilyen hobbim nincsen, a hétvégéim nagyon unalmasak, főleg ilyenkor télen.
Megcsinálom a házimunkát szombat délelőtt, aztán van másfél napom szabadon, mégsem használom ki.
Van itt olyan aki felnőttként talált magának hobbit?
Normális válaszokat várok!
25N
Én olvasni szoktam, meditálni, edzeni, minden olyat ami boldogsággal tölt el. Sétálni, beszélgetni emberekkel neten, élőben, eszmét cserélni, tanácsot kapni és adni...stb
Nem kell nagyratörő dolgokra itt gondolni elsősorban, menj az után ami megdobogtatja a szíved és csináld. :) 22/F
Köszönöm a válaszod! :)
Én is gondolkodok könyv beszerzésén. Régen nagyon szerettem olvasni, aztán sajnos valahogy ez abbamaradt.
Úgy irigylem az egyik barátnőm, ő pl gyönyören rajzol, fest. Ez kikapcsolja. Egy másik ismerősöm most kezdett el hobbi szinten bútorokat "gyártani". Van aki sportol. Nekem meg semmihez nem volt soha tehetségem. Mindig csak úgy elvoltam.. ami zavar a mai napig.
Szerintem is jó ötlet az olvasás. Én 23 évesen szerettem meg, addig azt hittem hogy utálok olvasni de rájöttem hogy azt utálom ha megmondják hogy mit mikor hogyan mint az iskolában.
A másik a play station amit 21 évesen vettem, szeretek játszani. De pc vagy xbox is jó, kinek mi...
A harmadik a biciklizés, amit gyerekkoromban szerettem de elköltöztünk és a régi barátaim nélkül nem mentem. Azt is 21-22 évesen kezdtem újra. Nagyon jó hogy tudok teljesíteni, fejlődni. Pl amikor kipróbáltam az új biciklit, az első utam télen nagykabátban 20km volt. Kiizzadtam kifáradtam, tüdőgyulladás stb. 3 hónap múlva már hetente egyszer letekertem 175km-t is és a végére meg se kottyant. Tudom ajánlani, sose késő..de bármi sport jó hobbinak is, semmit nem kell versenyszerüen nyomni
#3: Neked is köszönöm a tartalmas kommented :) Mi gimiben rá voltunk kényszerítve a kötelezők elolvasására. Meglepő módon tetszett onnan is néhány könyv: pl a Rómeó és Júlia vagy Az aranyember. Alapból szerettem olvasni, csak hát mikor fősulira kerültem, onnantól szakadt ez meg sajnos.
A bicajozás is szuper ötlet :) Gratula a 175 km-hez. Nem kis teljesítmény!
#4: Én is szeretek társasjátékozni, csak nem nagyon van kivel. Komolyan van ilyen klub is? De jól hangzik!!
#5: Látom az olvasás szinte mindenkinél hobbi :)
Köszi mindenkinek. Nagyon jókat írtatok!
Én fákat ültetek a szobámban.
Továbbá van egy versgyűjteményem , és rengeteget rajzolok arról világról amely megjelenik a fejemben.
Rajzolás? Festés? Felnőtt színezők? Süthető gyurmázás? Elmenni konditerembe, uszodába? Fotózni menni, utába otthon szerkeszteni a képeket? Új idegennyelvet tanulni Duolingon? Futni járni? Felütni a szakácskönyvet és új dolgot főzni? Sütit sütni? Venni szobanövényeket és megtanulni a gondozásukat?
Engem a fentiek mind érdekelnek.
Nem "találtam", ha keresni kell, az rég baj, hanem ösztönből érdekel.
Én amióta dolgozom, tanulok. Talán 2018-ban volt egy kicsit nyugodtabb időszakom, de akkor épp szombat délelőttönként jártam tanfolyamra.
Ne haragudj egyébként, de irigyellek a szabad hétvégékért.
Én ma futottam egy keveset (és attól is majd' meghaltam), icipicit foglalkoztam a fotózással, elláttam a növényeimet, egyébként órákig tanultam egy nehéznek ígérkező vizsgára.
Most meg punnyadok, arra van energiám. De nekem ez is jól esik, nem nevezem unatkozásnak. Ha unatkozásnak érezném, elővenném a felnőtt színezőt.
Bár ha van valami a fagyasztóban, lehet főzök gyorsan valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!