Őszintén van aki nem szokott felnőttként az uszodában belepisilni a vízbe?
Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 20:32
1/10 anonim válasza:
Hát figyelj, biztos van olyan, aki nem szokott, esetleg nagyon oda is figyel erre :D
Minden ember más.
2/10 anonim válasza:
Én nem szoktam, és felnőtt vagyok.
4/10 anonim válasza:
Miért pisilnék bele? 3 évesen is vissza tudtam tartani a mosdóig. Ahogy a legtöbb felnőtt.
Viszont a hozzád hasonlók miatt nem járok strandra.
5/10 anonim válasza:
Soha eszembe sem jutott, hogy belepisiljek. Nincsen semmiféle egészségügyi problémám, ami miatt ne tudnám visszatartani amíg elérek a wc-re ami meg minden uszodában van.
6/10 anonim válasza:
Nem szoktam. Nem szeretnem nyelni, igy is eleg gaz, ha belegondolsz, hogy mindenkinek a nemi szerve ott azik, es ki tudja, hogy mikor mostak meg.
De azt bevallom, hogy tengerbe mar pisiltem. Balatonba is.
7/10 anonim válasza:
Én imádtam belepisilni , csak most direkt wzért nem járok közfürcsizőbe mert régen sokat hugyoztam bele és megbántam.
8/10 anonim válasza:
Fordítsunk a kérdésen, miért szeret valaki a saját vizeletében úszni?
9/10 anonim válasza:
én próbálom, de olyan nehéz szarás közben visszatartani...
10/10 anonim válasza:
Igazából elég csak megnézni milyen emberek vannak többségben egy ilyen tipikus melegvizes medencében. Nyugdíjasok. Szegény nénikék jelentős része többé-kevésbé inkontinens szóval szépen beleszivárognak a medencébe. Szóval biztosan van minden medencében húgy. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy az emberi vizelet alapesetben sterilebb, mint a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!