Felnőttként hogyan és milyen hobbit találtatok?
Az a baj semmilyen hobbim nincsen, a hétvégéim nagyon unalmasak, főleg ilyenkor télen.
Megcsinálom a házimunkát szombat délelőtt, aztán van másfél napom szabadon, mégsem használom ki.
Van itt olyan aki felnőttként talált magának hobbit?
Normális válaszokat várok!
25N
Nagyon jókat írtok!:) Mentek a zöldek!
Sütni, főzni, szobanövényeket gondozni szoktam, ezeket nem nevezném hobbinak. Inkább napi rutin. Nyelvet sem szeretnék tanulni, van 2 nyelvvizsgám. Azokkal bőven elboldogulok. Hétköznap a munka lefoglal.
A fotózáson én is gondolkodtam, írtam priviben is valakinek aki kérdezett, illetve a bicajozás is jó lesz! Azt is szerettem, bár nem nagy távokra de jártunk gyakran.
Bár kezdek rájönni, nekem ez a téli időszak a gondom :( Alig várom a tavaszt. Imádom a jó időt, meg kint lenni, nem nagykabátban fagyoskodni. Akkor talán még az idő is gyorsabban telik.
"Sütni, főzni, szobanövényeket gondozni szoktam, ezeket nem nevezném hobbinak"
Igazából miért nem nevezed hobbinak? :)
Egyik se kötelező, főleg, ha az embernek nincs családja.
Viszont fakultatív programként igen élvezetes lehet.
Szerintem járj el kondiba heti 2-3-szor, ott bringázz (is), megalapozva a bringaszezont.
Remélem ez a válaszom is le lesz pontozva.
Hihetetlenek számomra az emberek. -.-
Minek a fotózásán gondolkozol?
Emberek, tájak, utcák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!