Hogyan találhatnék számomra megfelelő hobbit?
Jelenleg 2 érdeklődési köröm van, az informatika, és a zene. Viszont egyik se érdekel nagyon magas szinten, és eléggé ki vagyok égve mindkettőből, főleg hogy infó szakon tanulok már 4 éve, a zene meg nálam kb csak gyakori zenehallgatást jelent, minden érdekel a gitározással kapcsolatban, de iszonyat béna vagyok benne, így feladtam.
Tehát keresnék egy új hobbit, amiben ki tudnék teljesedni, ami lehetne később a munkám. Az a baj, hogy neten néztem több mint 100 hobbiötletet, de amikor kiválasztok egyet, és belegondolok, hogy miből is áll, mit kell csinálni, akkor azonnal elmegy a kedvem tőle. Valamit elég volt csak elolvasnom (horgászat) és máris úgy voltam vele, hogy "oké, következő".
Alapvetően olyan hobbi érdekelne, ami nem fizikai, lehet egyedül is csinálni, lehet benne fejlődni, de nem túl nehéz. Nincs ötletem, mert kb semmi sem érdekel. Írnátok hobbiötleteket?
Hiába írnánk le 200 ötletet, ha te élből áthúzkodnád mindet.
Próbálj ki egyet, amelyik a legszimpatikusabb, állj neki és csináld.
De nem feltétlenül szükséges egyet kiválasztani, és azt csinálni, lehet többet is felváltva, ahogy jólesik.
Informatika: programozz. Gyorsan lehet benne fejlődni, elképesztő dolgokat lehet csinálni ha magas szintre fejlődsz, egyedül is lehet csinálni, ha elég jó leszel meg is lehet belőle élni.
Zene: énekelj. A fejlődés gyorsasága az adottságaidtól függ, de a végeredmény csodálatos. Egyedül is lehet csinálni (sőt, csak úgy érdemes), megélni belőle nem fogsz, de hobbinak nagyon jó. Főleg az érzés amikor látszik, hogy a közönség imádja amit csinálsz és az első rajongóid megérkeznek.
@10:03
Nem lehet. Egyáltalán nem is így működik az egész, ahogy ez alapján elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!