Éreztétek már úgy hogy semmire nem vagytok jók?
A munkámban ugyan elismernek, de soakt hibázok, nincsenek barátaim, nincs párkapcsolatom. Közeledeve a 40-hez ( nő vagyok ) irogattam fiatalabb pasikkal, és egyszer csak leléptek. Miért van ez? Szép okos kedves csinos nő vagyok, és nem én kezdeményeztem, de basszus, meg se kaptak a pasik, és rám untak, leléptek minden szó nélkül? Mi ez már?! Persze lehet a karanténra fogni mindent.. Szóval nem értem, nem verek át senkit, sőt ha tudok segitek a hajléktalanon is! De az élet több területén olyan szerencsétlen vagyok és mindig is az voltam! Mi ez már isten átka, vagy ez a sorsom??? Gyülölöm magam egy szar darabnak érzem magam, nem vagyok semmire se jó. Évek óta ezt érzem. Nincs hobbim nem érdekel semmi. Bárkit el hozhatnék magamhoz szexelni, de a kutyának se kellek, és kedvem sinc dugni! Ez normális?? Ha meghalnék ( egyedül lakom ) arra is csak a szomszédok jönnének rá, hogy szag van...!!! Rengeteget sirok..
Ki hogy változtatott magán? Nem megyek orvoshoz anti depit nem fogok szedni mint 20 éves koromban mert az a bajt nem oldja meg! Ha valami ilyen cipőben járt mint én kérem irja meg hogy s mi változtatta meg. Privátba nem válaszolok. Köszi :(
Engem a nők "pattintanak le" ugyan így..
Annyi a különbség, hogy én 27 vagyok.. És pasi..
2 vagyok
Én szívesen ismerkedem bárkivel. Mást igazából ellene nem is lehet mást tenni.
Nekem is volt ilyen melypontom huzamosan.
Az segitett kitörni hogy elkezdtem vendeglatozni amolyan pupban.
Folyamat emberek között voltam ramragadt a szocializacios ritmus akaratlanul is lettek ismerösök aztan kapcsolatok akikkel együtt logtunk es nem szexorientaltan kezdödtek a beszelgetesek sem mint ami a neten megy ugye ismerkedesnel.
Tartottàk a tisztes tavolsagot puhatolozas megy csak a ffiak részéröl eleinte az életben, es aztan kategorizalnak csak.
Szoval "ra kenyszerültem" arra a munka révén hogy kilepjek a kis depis maganyos komfortzonambol különben éhen is lehet halni az önsajnalatban. Marmint amivel en inditottam.
Ket elcseszett hazassag utan, szerencsere mar tizeneve egyedul vagyok es nagyon elvezem :) Azt csinalok amit akarok! Ez nem atok, ez maga az Isteni gondoskodas.
Egy ideje van egy kutyam es ezzel beteljesedett a csoda. Tok jo egyedul lenni, nagyokat kirandulni a kutyaval ... baratkozni ha akarok, vagy magamra zarni az ajtot ha ugy tetszik.
Fantasztikusan jo egyedul lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!