40 plusszos szüzek! Hogyan telnek a napjaitok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 22:09
21/24 anonim válasza:
#18 Pedig igaz, még ha hihetetlen is. Én főleg lelki problémák miatt vagyok ebben a helyzetben, szociális fóbia, és szorongásos betegségek.
Volt olyan annak idején, hogy emberfeletti módon, valami csoda folytán összeszedtem magam, és egy lánnyal tudattam interneten, hogy tetszik nekem. Még arra sem méltatott, hogy legalább azt meglássa, hogy hogy nézek ki, és ki vagyok egyáltalán.
Általában itthon vagyok, egyébként is így élek, mint most a járvány idején. Vannak itthoni kedvenc elfoglaltságaim.
22/24 anonim válasza:
Barátom, haverom az nekem sincsen.
23/24 anonim válasza:
És vajon mi érdeke lenne valakinek ezzel a dologgal kamuzni, főleg a mai világban? Mert valaki azt írta, hogy hazudunk. Maximum hogyha nagyon vicces kedvében van valaki, de utána nyilván be kell vallani, hogy nem tartozik a kérdéses csoportba.
24/24 anonim válasza:
Csapj fel egy parókát, némi rúzs, vazelin, és nosza! Orál, anál, soroljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!