40 plusszos szüzek! Hogyan telnek a napjaitok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 22:09
11/24 anonim válasza:
Írjátok csak a válaszokat mert kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a jövőm 40 éves koromban.
12/24 anonim válasza:
egy nem szűznek mégis mi előnye van az életben mind aki szűz? abszolút semmi, és az egész csak az egóra megy ki
13/24 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy valaki 40 évesen szűz :O Ne kamuzzatok már!!
14/24 A kérdező kommentje:
El mondottam vala. Impotens vagyok.
2020. ápr. 19. 09:20
18/24 anonim válasza:
A kérdezőnek egészségügyi problémái vannak, az vilàgos, de akik még írtak ide: ti mi miatt maradtatok szüzek? Azért nehéz elhinni, hogy pl 20 éves korotoktól egy nővel sem randiztatok, meg nem volt semmi. Ez komolyan hihetetlen.
19/24 anonim válasza:
Pedig ezen nincs mit szégyelned! Ettöl függetlenül nem vagy kevesebb!
20/24 anonim válasza:
Ezzel csak az a gond (mármint a szüzességeddel), hogy csak ezen kattog az agyad, és nem tudsz továbblépni, állítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!