Nekünk, egyedülálló magányos embereknek jobb lenne, ha egy egyedülálló, szintén magányos ember lenne Magyaroroszág miniszterelnöke?
Köszönöm jókívánságodat, de nem szerencsés vagyok, hanem eltökélt. Nem a szerencse miatt van jogosítványom. Nem a szerencse miatt vannak nyelvvizsgáim. Nem a szerencse miatt vettek fel egyetemre. Nem a szerencse miatt szereztem munkát.
Ha szeretnéd valamit, azért neked kell tenned először és legtöbbet. Nem vagyok hívő, de a "Segíts magadon Isten is megsegít" passzus nagyon igaz mondás.
Paramétereknek megfelelő emberként mondom, hogy szerintem egyáltalán nem ezen múlik a dolog. Aki tényleg korrekt, az gyerek, család mellett is tud erre figyelni, aki nem, az egyedülállóként is korrumpálható és lesz.ja a népet.
Nem hiszem egyébként, hogy mi lennénk a kollektíven legrosszabb helyzetben levő csoport Magyarországon, akinek a legnagyobb szüksége lenne segítségre amúgy sem... én csak magányos vagyok most, de legalább nem vagyok krónikus beteg, nincs mentálisan-fizikálisan sérült gyerekem, nem vagyok hajléktalan, nem érnek napi szintű atrocitások olyan dolgok miatt, amiről nem tehetek (szexualitás, bőrszín), nincsenek napi szintű megélhetési gondjaim (nem azon kell gondolkodnom, hogy a számlákat fizessem be, vagy a rossz szemű gyerekemnek vegyek szemüveget)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!