Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tudok tenni ha egy olyan...

Mit tudok tenni ha egy olyan lányba vagyok szerelmes aki nehéz helyzetben van és barátja is van?

Figyelt kérdés
A nehéz helyzetet úgy értem hogy nem keres sokat a munkahelyén a barátja meg nem dolgozik.Nem tudom hogy mennyire vannak most jól a barátjával,van e feszültség köztük amiért csak a lány dolgozik egyedül mert hogy együtt is élnek.Sokat gondolok rá de nem akarok bekavarni.Én szerencsére nem vesztettem el a munkahelyem tehát a pénz meg a munka hiánya nem okozna köztünk gondot.Nem akarom lecsapni a barátja kezéről de összejönni is jó lenne vele.Mit tudok tenni?
2020. márc. 27. 21:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Tehát a lány is szegény és a barátja akivel együtt él pedig még szegényebb.
2020. márc. 27. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan vagy semmit sem tehetsz, az anyagi helyzetet meg ne keverd ide. Ha igazán tetszene, akkor megpróbálnád gondolkodás nélkül.
2020. márc. 27. 22:08
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 azért az visszatartó erő hogy van barátja.Meg ha most összejönne velem az úgy nézne ki hogy elfordul a barátjától mert nincs pénze.Úgy nézne ki hogy elhagyja a süllyedő hajót
2020. márc. 27. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
29%

elkerülöd jó messzire.

1x ha odajutsz, hogy neked se lesz pénzed, akkor nyugodj bele, hogy téged is le fog cserélni egy pénzesebbre.

2020. márc. 27. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Két gondolatom van. Egyrészt, hogy barátkozni általában sok-sok emberrel lehet, ellentétes neműekkel is, ha úgy ítéli meg a személy, vagy úgy érzi. Barátságokból -azok közül valamelyik esetén- meg bármi lehet idővel, pl ha szakít a párjával az illető, akiről írsz, de persze ne erre építs, és ne legyen célod elszakítani őket egymástól.

A másik gondolatom pedig, hogy bár nehéz dolog a szerelem, nehéz másra gondolni olyankor, de jobb, ha nem éled bele magad, ha nem szingli. Idővel, ahogy az évek múltak, kezdtem úgy érezni, hogy könnyebb együtt lenni olyan nővel, aki szimpatikus, vonzó is, de nem vagyok szerelmes belé, persze ez az érzés változhat, és sokfélék vagyunk. Esetleg gondold át, bár ez szubjektív, nálad esetleg máshogyan működik.

2020. márc. 29. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én soha nem rondítottam bele egy kapcsolatba se, de őszintén megmondva ha nincs házasság és nincs gyerek a képben én nem ítélem el. Van hogy az ember téved. De a mostani helyzet nem hiszem hogy megfelelő erre. Úgy értem hogy a barátja elveszítette az állását mint most sok ember. A lány ha normális, akkor nem akarja majd otthagyni a szban. Szerintem próbálkozz ha a dolgok visszarendeződnek valamennyire. Akkor kiderül hogy tényleg te kellessz- e neki vagy a jelenlegi.
2020. márc. 31. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!