Milyen célt tűzzek ki magam elé amiért érdemes élni és küzdeni, tudva hogy barátnőm és családom sosem lehet?
- Segíteni másokon. Ha csak egy emberen is segítesz, vagy egy ember életet jobbá teszed, akkor már nem éltél hiába - tartja a mondás, és a pillangóhatás révén valóban egy apró kis tett is hatalmas dolgokat hozhat létre
- Karrier esetleg saját vállalkozás. Bőven ki lehet tölteni vele egy életet, ráadásul a pénz mindig jól jön, igaz hogy az igazán fontos dolgokat nem tudod megvenni belőle, de sok örömteli pillanatot azért okozhat
- Élmények, például utazás, bejárni minden földrészt, a világ csodáit stb.
- Megvilágosodás, ezotéria. Ha nekik van igazuk, akkor ebből a világból mást úgysem viszel el magaddal, csak a megértést
- Sorozatok és számítógépes játékok. Folyamatosan jönnek ki újak és újak, szinten ki lehet vele tölteni egy egész életet
- Hobbi: például elkezdeni futni járni, aztán lefutni a maratont, túrázás egyre hosszabb és hosszabb teljesítménytúrákra, akár testépités, fitt, szálkás testalkat elérése, de lehet akár a nyelvek is, megtanulni minél több nyelvet vagy érdekes nyelveket: kínai, latin, szanszkrit
Olyan sok szép dolog van ezen a világon! :)
Voltam és még néha ha olyanom van bele szoktam esni ugyan ezekbe a kérdésekbe, van amikor több ideig tart de erőt veszek magamon és csinálom tovább ha nagyon nehezen is a terveimet, most hogy be jött ez a vírus megint le vagyok törve mert nagyon sok cég ahol lehet le áll így dolgozni ha nagyon akarok is nehezen tudok csak el menni ha még a rossz munkahelyekre is most nagyon sokan jelentkeznek,holnaptól fogom magamat és végre újra felálok.
Leginkább az a tervem hogy jól érezzem magamat akár mi is van, semmi és senki ne tudja el rontani,most utazhatnékom lenne de be jött ez a vírus ami jól keresztbe tett de legalább fogom magam és el kezdek ha nehezen is nyelvet tanulni, bocs ha untatlak szólva a jelenlegi terveim:
-Találjak egy melót amit ki bírok, igazából sokáig egy helyben nem tudok lenni szóval nem lesz könnyű.
-Megtanuljak angolul legalább alap de jobb lenne a közép szint esetleg még a Német nyelvet is fel kéne elevenítenem és tovább kéne tanulnom mert azt hiszem valami régről megragadt bennem.
-Szeretnék utazni világot látni bár most egy kicsit el ment tőle a kedvem.
-Szeretek vezetni így ha lesz rá lehetőségem egy időre el megyek sima b kategóriás jogosival nemzetközi furgonosnak, így vezethetek is és alkalmam nyílik szét nézni a világban,kirándulni stb.. sok cég van sok felé járnak így elég sok helyre el juthatok oda is ahova nem is képzeltem volna, csak ki kell fogni a jó helyet, bár most hogy leállás van így egyre több ideiglenesen le állás van ezért ez a terv ideiglenesen ki van lőve de nem lesz örökké ez a vírus sem.
-Találni egy barátnőt akivel boldogok lehetünk,jól tudjuk magunkat érezni,összhangban vagyunk,szeretjük egymást minden egyes apró dolgot meg tudunk együtt beszélni veszekedés nélkül amihez mind a két fél részéről önuralomra van szükség,el jöjjön velem európába és azon kívül utazgatni.
-Pénzt gyűjteni mert az általában jó ha van.
-Le tenni motorra a jogosítványt majd venni egyet aztán túrázni vagy terepezni mondjuk terepezéshez nem jó utcai motor.
-Lakás vagy ház is kéne de ki tudja még?
-Gyerek:őszintén megmondom nem nagyon kéne jelenleg és sajnos vagy nem sajnos ezzel már egy ideje így vagyok elég nekem a nagybácsi szerep ezzel jól meg vagyok ettől függetlenül sosem lehet tudni mit hoz a sors.
Eléggé össze kutyultam a dolgokat de most jelen pillanatban kb ezek a nagy tervek,szerintem jobb a semminél,meg is jött a kedvem,ne szomorkodj és ne írd le magadat mert semmi értelme sincs, legelőször belül tegyél rendet a fejedben ez nagyon fontos bármily lelki bajok nyomasztanak ha kell fordulj orvoshoz még most nem érdemes várni, miközben rendet teszel magadban kezdj el kisebb terveket csinálni majd hajdzsd ezeket végre ha ezek sikerültek jöhetnek nagyobb dolgok is,barátnőd is lehet csak ne szomorkodj aki gyenge azt a többi ember általában érzékeli, legyenek terveid és légy boldog saját magad ha ezt meg tudod csinálni akkor jöhet a barátnő.
Egyetlen egy kérdés van, tegyük fel van két lány az egyik szomorú és még rossz ránézni is mivel lehet rajta látni hogy valami gondja van, van a másik lány aki mosolyog tele van élettel lehet is érezni és látni is jó ránézni,meyikhez mennél oda??
Szerint a második opciót választaná sok mindenki,ugyan ez van a másik nemnél is vagy is nálunk ha te szomorú vagy és teljesen el ítéled saját magadat ezt sok nő érezni fogja rajtad ezért el fog téged kerülni, na de ha jól érzed magadat lássák rajtad hogy tele vagy életkedvel vannak tervek, mosolyogsz mert az is nagyon fontos akkor szerintem vagy is biztosan állíthatom hogy sokkal nagyobb esélyed lesz.
Sok sikert és kitartást.
Ó, van itt egy egészen kézenfekvő cél számodra, kedves Kérdező: legyőzni azt a tévedésedet, hogy nem lehet barátnőd és családod se.
Elfogadod a kihívást?
azért, h most esetleg nincs barátnőd, miből gondolod, h nem is lehet
minden embernek lehet párja, ha akarja
türelem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!