Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti összejönnétek olyan emberre...

Ti összejönnétek olyan emberrel aki valamelyik pártnak a tagja? Pl. Fidesz, Dk, Momentum stb?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik egy lány.Szép is,okosnak is tűnik,viszont a Fidesz közelében dolgozik és az ellenzéki politikusokról úgy vettem észre általában nincs jó véleménnyel,de a Fideszhez tartozó politikusokhoz eddig még egy rossz szava sem volt.Legalábbis nem tudok róla.És inkább dicsérni szokta a kormány munkáját.Ennek ellenére úgy érzem udvarolnom kéne neki.
2020. márc. 15. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Párom és én ilyen téren teljesen tűz és víz vagyunk. Egyikünk Puzsér, másikunk a Fidesz támogatója.

Őszintén megmondva, nem nagyon politizálunk, mert nem ugyanaz a nézetünk. Ettől eltekintve szeretjük egymást és elfogadjuk a másik véleményét.

Viszont az szerintem nem mindegy, hogy mint átlagemberek folytok bele a politikába vagy egyikőtök párttag.

Meg kell különböztetni a kettőt, mert a második opció sokkal jobban nyomatékosítja, hogy mennyire benne van az adott személy.

Nálunk nincs gond, mert átlagemberek vagyunk, akik munka után otthon egy kávé vagy vacsora mellett esetleg 5 mondatban beszél róla, aztán továbblépünk.

Egy párttaggal ez sokkal-sokkal nehezebb lehet, mivel egész nap ebben van és újabb és újabb dolgokat fog felhozni, amivel az őrületbe kergethet, ha te erre nem vagy vevő.

2020. márc. 15. 16:00
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem attól függ, hogy melyik pártnak a tagja/híve/szavazója, hanem hogy a pártkötődése mögött áll-e vmifajta tudattorzulás, defekt, valóságtagadás, konteó, ilyesmi.
2020. márc. 15. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Fideszes csajjal kizárt, hogy összejönnék. Azokkal valami komoly baj van a toronyban, gátlástalan, szociopata opportunisták.
2020. márc. 15. 16:43
 14/16 anonim válasza:
100%
Fideszessel én nem jönnék össze,ellenzékivel,talán de nem szeretem az olyan embereket akik nagyon politizálnak. Ha te ellenzéki vagy akkor is udvarolhatsz neki,de ne haggyad magad meggyőzni hogy a másik oldal jobb.
2020. márc. 15. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
# 13 Haza arulo kutya!
2020. márc. 15. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
Momentumossal, Dk-sal semmiképpen.
2020. márc. 22. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!