Lányok, nők ti összejönnétek olyan fiúval vagy férfival aki nagyon spórolós?
Nem.
Én sem költök sokat, és nem kellenek drága cuccok, de ezt túlzásnak tartom, kivéve, ha a kényszer viszi rá, akkor más a helyzet.
Az, hogy a legolcsóbb kajákat vegye valaki, az nekem rettentően visszatetsző, én sem a legdrágábbat veszem, sem kajából sem másból, egy jó ár/érték arányt igyekszem megcsípni.
"Pl.ha egy kiló párizsi több 500 forintnál már nem veszi meg" Én rettentő igénytelen-ilyen téren- voltam anno egyetem alatt is, lakótársaim mindig csak ámultak, de ez azért gáz, ha amúgy lenne pénzed kicsit drágább kajára.
Hosszú távon az ilyen nagyon olcsó ételek sem egészségesek.
Ez már mániákus spórolós, én húskészítményeknél nem az árat nézem, hanem hogy mi van a felvágottban. pl. ne 65% hústartalom legyen, hanem minél magasabb.
Két külön kategória ha valaki takarékos, vagy igénytelen spúr.
Az a jó, ha egy párnak nagyjából hasonló a viszonya a pénzhez, vannak anyagi céljai. Egészséges ételekkel, mozgással, cigi nélkül, spórolhatsz a jövőben egy csomó pénzt, azzal hogy nem leszel egy lerobbant 50 éves, aki minden pénzét orvosra költi.
Én férfiként nem szívesen járnék ilyen lánnyal.
Persze más az, ha átmeneti állapot, gyűjt épen valamire (hitel, oktatás, stb).
De én szeretem "megadni a módját" a dolgoknak. Nem szórom két kézzel a pénzt, de nekem kellenek a programok, kimozdulás, kirándulások, hobbik. Vagy nem filléreskedem ha megkívánok egy jó gyrost vagy süteményt.
Pont ugyanígy meg tudom érteni ha egy lány többre vágyik, mint az otthon TV előtt parizer zabálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!